Slyrapjack Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Lidi nwm co nejde mi se přihlásit na MoHH 1 i MoHH 2 to vždycky to šlo v pohodě.......tal mi pls napište jak to mám vyřešit nebo jestli se vám to teďka stává taky jestli EA netrušila podporu timto dvoum best onlinovka...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 ted nvm co mislíš za program ale jestli je přes pc a router tak skus aktualizovat program a nebo tam maji možna poruchu serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Počkat router jé v poho navíc wifi má z adslka a jakej program zase? Mohh je online psp hra od Ea a zda se že buď ji přestaly podporavat nebo je vypadek ale přihlásit se tam nemuzu celkem dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 aha tak to jsme něvěděl. a co máš za cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Hru mam origos na umd a cfw 6.39 pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.