pixlik Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Zdravim kamarád mi přinesl pc ať s iho nechám tak sem neváhal a hned přepojoval. Zjistil sem, že nemá HDD tak sem v pohodě vytáhl ze svého kompu a napojil pc se rozjede a v biosu mi naběhne spustit v nouzovém režimu, NR se sítí, obviklí zpusob no asi vite ať zvolim cokoliv pc se resetne a naběhne to znovu. HDD mi jede v pohodě tak nevim v čewm může být chyba. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Zkus servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixlik Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Hele prej ten komp jede a servsi t oradši vrátim než zato platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 reinstla winů, reset biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 přesně máš jiný hardware a na hdd je win co má uložení taky jiný teď neví co má dělat tak zkus reinstalaci, jestli máš na hdd win 7 není co řešit u win xp to většinou rozezná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixlik Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Na HDD mám XPčka a ten reset biosu sem v biosu nenašel :/ Prej to de přes nějaký jumper na základní desce, ale taky sem tam nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 vytáhni na základovce baterku na 5 min ;), a doporučuju ti reinstal winu. Nebo je možný že tvoje základovka nerozezná usb věci při startu, u některejch starejch to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixlik Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 No zkoušel sem to nabootovat z CD, anstavil sem v biosu jako hlavni před HDD, ale problem je ten když nemám zapojeny HDD tak mi to naběhne až po načítáni woken a pak se to sekne a když zapojim HDD tak se mi to sekne už při detecting idea něco :/.... jo ještě sem to zkoušel ztratovat přes jumper a furt to sami:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 typnul bych to že tvoje základovka nerozpozná při zapínání USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixlik Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Jou xpčak sem nahodil ale další problém nejde mi sound nějak to nenašlo zvukovku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 musíš instalovat driver jestli nevíš jakou máš zvukovku tak zkus realtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 respektive ovladače pro základní desku celou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixlik Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No nainstaloval sem realtek bo jak a zvuk jde ale když zapojim mikrofon tak v bednách to šumi a kamarád řiká že to u něj šum ijak cyp že mě ani neslyši :( zakladní deska de ABIT IS7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.