=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Zdravím všechny, kdo by měli zájem o tuto bombastickou kolekci. Jedna koupě už tady probíhala, ale myslím si, že takhle dobrou hru bude chtít více uživatelů. Proto jsem založil nové téma. Kdo by byl ochotný hry koupit, tomu rád pošlu na účet cca 200,--, pokud se nás sejde více, bude to jen dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Mam zajem......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Výborně, ještě by to tak chtělo tři lidi a někoho z nich, kdo by neměl problém to koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Taky bych měl zájem, tak mě prosim přidej do seznamu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 taky mám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 ahoj, taky mám zájem o koupi. Popřípadě pokud by měl kupující zájem, můžu nabídnout výměnou NFS: Hot pursuit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 az dorazim dom vytvorim ucet a pokusim se to koupit snad neni karta vazana na psn+, pak hodim info cca okolo 20:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 hra koupena,takze kdo chce koupit slot pm, poslu ucet a castku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 chci se jen zeptat v čem je ta dvojka jiná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Sou v tom dily z PSP. Chains of Olympus a Ghost of Sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 takže jako nový díly...je ještě místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 vsechny sloty prodany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.