MADMAN Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Mám flash LT+ 1.91 a chci hrát nové hry a chci vědět zda mi pojedou i ty co mají úpravu na JTAG nebo musím hledat ty bez úprav??? děkuji 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Musíš mít normální iso release bez JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MADMAN Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 a když to stáhnu dá se zbavit nějak toho jtag z isa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Nedá, nemá smysl to stahovat. Hra pro JTAG konzole není nijak upravená, je to jen zkopírované originální DVD, ale bez všech ochran, to znamená že konzole s normálním flashem takovou hru nespustí. Konzole která má provedený JTAG žádné ochrany neřeší a spustí i nepodepsaný kód, tedy cokoliv co je naprogramované pro HW konzole, ale bez digitálního podpisu MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MADMAN
Mám flash LT+ 1.91 a chci hrát nové hry a chci vědět zda mi pojedou i ty co mají úpravu na JTAG nebo musím hledat ty bez úprav??? děkuji 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.