Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wipeout pro Kinect v Evrope


Crazy.31

Otázka

Zdravím,

teď jsem zjistil, že oficiálně wipeout pro kinect ještě nevyšel a na wiki je TBA.. Přesto se chci zeptat, myslíte, že je možný hru někde stáhnout a vypálit a hrát offline na xboxu. Všude totiž se na fóru píše, ať se nehrajou hry, který v daným regionu ještě nevyšli.. Je to takovej problém, i když bych konzoli nepřipojoval k x live vůbec?

Díky

PS: Jsem newbie v xboxu, tak trochu strpení se mnou pls... Díky ještě jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jde o to, že když hru budeš hrát před datem vydání, do konzole se zapíše kdy jsi tu hru hrál a po připojení na Live se tato informace odešle do MS. Někdo radí, změnit datum v konzoli, ovšem to podle mě nestačí a i tak MS pozná že jsi hru hrál před vydáním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vysla zatim jen verze NTSC a to znamena pro konzole s upravou JTAG coz asi nebude tvuj pripad, kdyz se takto ptas. Musis pockat na PAL, ale netusim jestli vubec bude. A stim hranim her pred vydanim si dej opravdu pozor. Co se tu na foru o tom pise, je pravda a ver tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jde mi o to, že jsem tu hru již hrál v USA a na live se připojovat nechci. Ale pokud to tedy opravdu platí tak, že se něco uloží do konzole a odešlě se informace o tom například i po půl roce tak to je problém. Ještě se zeptám na druhou věc - pokud budu hrát hru, která již v Evropě vyšla, ale budu ji hrát ne origoš, ale na flashnutej konzoli. Nastane taky nějaký problém když se po půl roce připojím pak na x live a nebo ne? Jestli například konzole nezaznamená to, že je to na vypáleným DVD....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu