Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP camera problém

pitris97

Otázka

Čau lidi koupil jsem si asi pred tydnem takovou tu cernou kameru na psp ve ktere muzete menit ty uhly a je tam i macro ale mam jeden problem kdyz kamerku zapojim tak chvilu bezi asi 10sekund a pak me to vrati spet do menu a kdyz natacim tak me to vydrzi cca 20-30 sekund pak to uz nenataci - místo na karte mam 1Gb tak nwm v cem je problem byl jsem s tim aji v obchode kde jsem to koupil a pán řikal ze to je pspčkem a to si nemyslim, myslim ze to je v kamerce protoze kamerka od kamose me v pohode fungovala a s kamerkou jsem zachazel opatrne atd. Tak me pls napiste jestli to mam reklamovat nebo nejak opravit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

on to musí vzít. se mu asik nechcou vypisovat papíry. normalně tam zajdi řekni že to chceš reklamovat popřipadě ukaž vadu přímo i s psp a pokud bude brblat tak si pujč i od kamoše kamerku a ukaž mu že normal facha. ale jinak. jaky máš cfw? pokud 6.20 skus si dát fake version na 6.60 někdy to může byt i fiwmwarem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu