TykalekCZE Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Před x lety se mi při instalaci chcikHEN seklo psp a od ty doby tak zustalo v šuplíku ted bych ho rád zprovoznil jedna se o PSP100x nevim jestli je v prdeli jen nand pamět a jestli to pude nějak odbriknout nebo jestli bude potřeba výměna celé základní desky prosim lidi co jsou z plzně a okolí(neni problém kamkoliv dojet) desku bych byl ochotnej do 300,- koupit + práce kdo by to udělal.díky můžete psát sem nebo na email: psp822@pilsfree.cz.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 ChickHENem se PSPčko odrovnat nedá. A co s ním vůbec máš? Ono nejde zapnout či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TykalekCZE Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 psp se při nabiječce zapene rosvítí se dioda zeleně a zachvili zhasne displej zustane černej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak to vypadá na brick no, ale určitě nenastal pomocí ChickHENu. Za 300 Kč a i míň seženeš samotnou Pandoru která je na unbrick třeba + z normální paměťovky vytvoříš MMS a opravíš si to sám. Celkově je tohle lepší než shánět flashera. http://aukro.cz/servisni-pandora-baterie-pro-psp-1000x-2000x-i1827082761.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TykalekCZE Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 boužel nemam pamětovku jen tu co tam byla origoš sony 32Mb a z tý to prej nejde další vec že budu muset koupit novou baterku a kupovat jestě pandora + chlapec neposílá na dobírku.Jinak už se mi někdo ozval ale prej ma baterku na psp 2000 tak neví jestli to de na to starý psp, se mi prej ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.