danfri Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Teďe sem si stáhnul toto http://psp.novinky.org/?strana=5 hned první ale nejde mi to v PSP spustit,čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 to je uplně na nic. ale jinak se to poušti v internetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ale jak ? kdykoliv to dam do PSP OBĚVÍ se špatná data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 a dělal sto podle toho návodu co tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ano,vše podle návodu ale PSP nic nezobrazuje ( mam PSP 3004 6.60 PRO-B9 ) A jak přepsat soubory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Nj, ale to nemas davat do PSP/GAME .... uz si nepamatuju kam jsem to daval, ale do PSP/ GAME ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 dej to na root karty tam to je 100% popsane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Já to dávam na ROOT karty ale píše to tam the conent not displayed a zjistil sem že mi nejde ani Localizer pro češtinu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 přečetl jsem si to a mělo by to byt v internetovem radiu co je v xmb menu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 No jo ale mě to tam pak po připojení internetu napíše The content cannot be displayed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 aha tak to potom nvm. stejnak to je na prd podle mě. až vymislí dotikáč na psp 3004 a podobny sw jak na vitě tak si to pořídim a nic neřešim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 A nechceš to vyzkoušet u sebe ? jestli to jde A jak přepsat soubory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 ok no skusit to můžu. počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 ja to dal do MP_ROOT a nebo do MP_ROOT/ a jeste neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo99 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 PSP 3004 6.60 PRO-B9 dnes testováno,funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 ja to vl skoušt nebudu bo mi nejde analog... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak si ho vyměň :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Díky všem,místo toho jsem si dal Windows vista prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 madridis. neni problem v analogu ale v zakladni desce. mam tam urvane to kde se to přidělava a neumim moc s pajkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 ulomene to bile myslis ? uplne, nebo jen kousek .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.