KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Zdravím. zapnu PSP a najednou tam naskoči BSOD. Dám normal O ale po chvilce zase. nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 BSOD = blue screen of dead. Zajimalo by me co to znamena v psp pripade? jakoze psp zapnes, pri nabihani se sekne a zase se vypne? tyka se to toho psp co mas v podpise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 nn normal zapnu psp naskoči XMB menu ale ani ikonky nestuhnout najet jenom se zobrazi čas a naskoči mi to BSOD skoušel jsem jít do recovery menu. tak se dostanu v pohodě. nemužu tam něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Co udělat reflash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 jak ho mam udělat když se dostanu jenom do recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Já zažil mnoho BSOD,taxi kjen 1. a musel do servisu. BSOD je když je poškozená Flash1 myslím Zkus vypnout pluginy a když to nebde fungovat taky zkus nějakej ten Flash1 Unbricker,dokáže opravit Flash1,napiš Taxikovi,ten ho zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 no skusil jsem vytahnout celou pamětovku. a nic. a jak jsi to řešil ty FxR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Mě to vždy udělalo když jsem upravil font - Font se načítal z MS,a při startu jsem jí vyndal a nastolo BSOD. Takže jsem vypnul PSP z vyndanou pamtovkou a dal O a vždy se to opravilo. Zkus ten Restore od Taxika,pak v Recovery Menu zapneš ms0:/psp/game/recovery a opravíš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 mislíš toto? http://pspslimhacks.com/prxunbricker-1-0-1-unbrick-semi-bricked-psps/ překopiroval jsem složku psp na root karty složku obsach složky flash1, etc jsem skopčil do seplugins a nejde to. jenom se restartuje psp a nic vic :-( používám 2gb kartu. mám ještě 64mb. ale nvm jestli fara. a nedělam něco špatně? E:// ok povedlo se. díky FxR. to si necham raději v PSP kdyby náhodou :-) se mi upe ulevilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 hellcat myslim umoznoval reflash z recoverymenu ;-) kdyztak to reflashni tim btw pouzivej editaci prispevku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 jj vím. a už vyřešeno. dík za pomoc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.