Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 PSP Video Express delate nedko v tomto programu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 jj mezi jinimy delam i v psp video expresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 jj jenom v něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Delal sem uz sem si polepsil na psp movie creator :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Delal sem uz sem si polepsil na psp movie creator :Dhh ja se k tomu dokopal minuly tejden kdyz jsem potreboval zkonvertnout DVD pana prstenu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Delal sem uz sem si polepsil na psp movie creator :D jj ja taky tka sem to myslel 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 mně se líbí v PSP movie creatoru to orezávání videa :) takže dostanu skoro vždy peknej full screen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 mně se líbí v PSP movie creatoru to orezávání videa :) takže dostanu skoro vždy peknej full screen :) jj to je na tom fajn :D a i ta kvalita prevodu je obdivuhodna :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 přesně tak,movie creator je podle mě asi fakt nej...,začínal jsen na různejch,ale už asi půl roku nemůžu na to dopustit!!!!Hlavně když mám noční směny - to se mnou chcou být všichni!!! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 jj jenom v němHej když chci convertovat dvd tak to chce nejakej update??Ty jsi to updatoval?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 ja pouzivam tiez iba PSP Video Express, PSP Video 9 my nefungovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 jj jenom v němHej když chci convertovat dvd tak to chce nejakej update??Ty jsi to updatoval?? ano, ale musis si sehnat crack nebo zaplatit 20€ bez cracku nakorvertujes jen 10minut videa pak to spadne s hlaskou at koupis plnou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Tohle to moje nedela convertuje to celej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre.11 Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 přesně tak,movie creator je podle mě asi fakt nej...,začínal jsen na různejch,ale už asi půl roku nemůžu na to dopustit!!!!Hlavně když mám noční směny - to se mnou chcou být všichni!!! :lol: Caute je tu nekde link na stazeni?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 je,najdi si ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre.11 Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 je,najdi si ho Super rada,takovy inteligentni prispevky miluju,co sem asi do ted delal,ach joo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 ses ptal jestli tu je,sem ti odpověděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Tohle to moje nedela convertuje to celej film Ty mas video express a konvertujes cely dvd? To ses bud spletl nebo si upgradoval na movie creator :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa?Ma tam moznost rozliseni ale nevim jestli se to oreze, asi jo, tagze to ma vsechno co to ma mit, nastaveni volume, framerate, audio a video kvality.................tagze pro me jasna volba :wink: a je to tusim freeware :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa?Ma tam moznost rozliseni ale nevim jestli se to oreze, asi jo, tagze to ma vsechno co to ma mit, nastaveni volume, framerate, audio a video kvality.................tagze pro me jasna volba :wink: a je to tusim freeware :wink:tjn na tom orezavani dost zalezi páč bud je to puvodni video tzn. s cernyma pruhama nahore dole nebo uriznes kousek zprava a kousek z leva a cerny pruhy nahoru dolu a mas video pres celou obrazovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa?Ma tam moznost rozliseni ale nevim jestli se to oreze, asi jo, tagze to ma vsechno co to ma mit, nastaveni volume, framerate, audio a video kvality.................tagze pro me jasna volba :wink: a je to tusim freeware :wink: no tak to bude nejaky sit :D ale ne psp mc je stejne best ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa?Ma tam moznost rozliseni ale nevim jestli se to oreze, asi jo, tagze to ma vsechno co to ma mit, nastaveni volume, framerate, audio a video kvality.................tagze pro me jasna volba :wink: a je to tusim freeware :wink:tjn na tom orezavani dost zalezi páč bud je to puvodni video tzn. s cernyma pruhama nahore dole nebo uriznes kousek zprava a kousek z leva a cerny pruhy nahoru dolu a mas video pres celou obrazovkuTjn, ale zase mam oriznuty kousek videa vpravo a vlevo :lol: to by mi vadil, ja si tam klidne necham ty pruhy, btw. zmena rozliseni by to mela vyresit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Na konvert DVDcek do PSP je skvelej programek Apollo DVD to PSP, je to jednoduche a prehledne, navolite titule nebo jazyk a valite................ma to i orezavani kraju videa?Ma tam moznost rozliseni ale nevim jestli se to oreze, asi jo, tagze to ma vsechno co to ma mit, nastaveni volume, framerate, audio a video kvality.................tagze pro me jasna volba :wink: a je to tusim freeware :wink:tjn na tom orezavani dost zalezi páč bud je to puvodni video tzn. s cernyma pruhama nahore dole nebo uriznes kousek zprava a kousek z leva a cerny pruhy nahoru dolu a mas video pres celou obrazovkuTjn, ale zase mam oriznuty kousek videa vpravo a vlevo :lol: to by mi vadil, ja si tam klidne necham ty pruhy, btw. zmena rozliseni by to mela vyresit ne?mno ono to neni znat viz. az pobezi jestli nekdy pobezi ftp stahni si myho pana prstenu...to nepoznas :)rozliseni pouze meni pocty bodu s videem nic neudelas pouze rozlisenim zmensis nebo zvetsis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 mno ono to neni znat viz. az pobezi jestli nekdy pobezi ftp stahni si myho pana prstenu...to nepoznas :)rozliseni pouze meni pocty bodu s videem nic neudelas pouze rozlisenim zmensis nebo zvetsis Uz mam asi tri ctvrte stazenou a cekam az se rozjede FTP :lol: bohuzel jsem to do presouvani nestih stahnout :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
PSP Video Express delate nedko v tomto programu???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts