MC Ferko Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Zdravim chci se zeptat o kolik myslíte že snížej cenu HTC Sensation po vánocích? Já jen jesti by se mi vyplatilo koupit ho teď nebo až pak. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarquo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Pockej si mozna na nej daj ted slevu a jestli ne tak si urcite pockej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Už ten telefon mám od Středy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 http://www.datart.cz/katalog/Smartphone-HTC-EVO-3D.html Toto sa teraz všade rieši že je to dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.