smileq Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat zda kdyz chci hrat po lanu musim byt pripojen na live nebo staci byt nastejnym routeru děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat zda kdyz chci hrat po lanu musim byt pripojen na live nebo staci byt nastejnym routeru děkuji Nemusíš být na live - je to i pro ty , co mají ban : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=75 http://console-forum.net/tema/73303-xbox-360-leafnetworks-live-pro-bannovane-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 toro ale neptal se on nahodou na hrani doma po siti mezi konzolema jen?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 toro ale neptal se on nahodou na hrani doma po siti mezi konzolema jen?? Ale já jsem mu odpověděl , že nemusí a v těch odkazech je další vysvětlení a možnosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileq Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 hele a kdyz sou u sebe 2 xbox zda de nejak propojit i jinak kabelem nebo ne :) pokud toto chápu slozi to jako Hamachi ze ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 hele a kdyz sou u sebe 2 xbox zda de nejak propojit i jinak kabelem nebo ne :) pokud toto chápu slozi to jako Hamachi ze ?děkuji Ano - jde to prý propojit i jen lan kabelem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileq Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 a jak se najdem? bez live predpokladam ze prez lan napojim oba dva xboxi k sobe takze internet uplne vynecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 a jak se najdem? bez live predpokladam ze prez lan napojim oba dva xboxi k sobe takze internet uplne vynecham Někde na stránkách MS je na to návod . Tak jsem to našel zde : http://support.microsoft.com/kb/910583/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileq Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Moc Děkuju, taky jsem si to nasel jestli to dobre chapu tak az budeme propojeni tak se najdem pomoci adhocu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Moc Děkuju, taky jsem si to nasel jestli to dobre chapu tak az budeme propojeni tak se najdem pomoci adhocu S tím ti neporadím - nemám s tím zkušenosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileq Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Posledni otazka: Jde to i s flashem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Posledni otazka: Jde to i s flashem ? No samozřejmě - a přes net to využijí i ti kteří maji flash a ban na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileq Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ale ja mel na mysli : [h=1]Jak propojit konzoly Xbox 360 ke hraní v režimu přímého propojení[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ale ja mel na mysli : Jak propojit konzoly Xbox 360 ke hraní v režimu přímého propojení Ale proč to nechápeš ? Když to jde i na netu s flashem , tak proč by to nemělo jít i v režimu přímého propojení ? Princip je stejný - jen jiné zapojení . Flash přece na to nemá vliv . Já jsem jenom tím chtěl říci že s flashem se to dá využít i na netu . Opravil jsem to když si myslíš , že jsem se nevyjádřil jasně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Nějak mi poslední dobou přijde, že se objevuje stále více lidí, kteří vůbec nepřemýšlejí, neuvažují nad tím, co jim člověk napíše, a pokud nedostanou přesnou polopatickou odpověd jen na svoji otázku, jsou v koncích... Buď jsou líní přemýšlet, nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ..nebo je narod cim dal vic blbejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.