cip Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Zdravím, včera při oprave po zakrytovaní se na lcd objevily vodorovné proužky více jak v 1/3.... potřeboval bych vědět vás názor ....lcd nebo základovka (lcd mám už objednané) ...... díky obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 možna si blbě zasunul ty kontakty. skus je zasunout víc. mi to taky dělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cip Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 díky za tip, ještě jsem to celé jednou zkontroloval a zkusil a nic...myslím ,že se bud pokazil konektor(horší varianta) nebo praskl v dispeji nekteré z vláken vedoucích k matrici a část je nefunkčních...to je ta lepší varianta (koupí se jen displej) mimochodem mě napadlo, že mohl mít nějakou vadu z vyroby..nebyl originál ale z dealextreme asi před rokem kupovaný..... ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 mislíš death pixel? a pokud to je vše v pohodě skus se podívat na ty konektory jestli není něco urvany nebo poškozene např škrabanec i na lcd se kukni na ten konektor a pořádně. pokud nic tak novy displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 No je možnost i na základní desce, bohužel všecko je možné :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.