Michjas Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Cus, nejde mi pripojit xbox pred HDMI kabel takže je to hnusná grafika. Nevím jak to vyřešit, mám flashlej xbox 360 (JASPER) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Jak jako nejde? Popiš tvůj problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Co je na tom těžkýho jede konec vrazíš do XBOXu druhý do TV. XBOX by se měl automaticky nastavit ,pokud ne musíš najet do nastavení a nastavit 720p / 1080p,i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ne, nepochopili jste muj problém :D . Xbox uz mam tak 2 roky a rozumím PC a xboxu.... Zkoušel sem všechno ale bude problém uvnitř. Proste jeden den to přestalo . Zkoušel jsem 3 TV a mam snad 4 kabely HDMI i s pozlaceným konektorem. Prostě nic nepomáhá. A jednou se stalo i to že se poškrábaly DVD asi škrabal ten xbox uvnitř pak už to přestalo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 A jak jsme měli asi z toho tvojeho prvního příspěvku pochopit ten problém? No jinak to vypadá,že ti odešel asi hdmi výstup na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ne, nepochopili jste muj problém :D . Xbox uz mam tak 2 roky a rozumím PC a xboxu.... Zkoušel sem všechno ale bude problém uvnitř. Proste jeden den to přestalo . Zkoušel jsem 3 TV a mam snad 4 kabely HDMI i s pozlaceným konektorem. Prostě nic nepomáhá. A jednou se stalo i to že se poškrábaly DVD asi škrabal ten xbox uvnitř pak už to přestalo dělat. Aha rozumíš no ... Tak proč si neporadíš ?? normálně HDTV kabel ti jede ? Normální SCART ti jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 HDMI kabel mi jede a scart jede . Spatne jsem se vyjadril no ale tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Takze co? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 HDMI kabel mi jede a scart jede . Spatne jsem se vyjadril no ale tak... No takže co ti vlastně nejde? Ty se neumíš moc dobře vyjadřovat, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Pripojeni xboxu pres HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 HDMI kabel mi jede a scart jede . Spatne jsem se vyjadril no ale tak... Aha proč teda píšeš "HDMI kabel mi jede" ,tak ted co si vybrat ,že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Tak snad HDMI kabel jede ale ne pripojeni xboxu pres nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Vyjadrovanie ako u blbov :D Potom je vlakno na 300 stran, ked sa z toho pochopi aspon pol slova :D Logiku to da taku, ze ked ti to predtym z HDMI vystupu fungovalo a teraz uz nie, pricom si vyskusal viac HDMI kablov a dokonca nie iba jednu TV ( :D ), tak by si mal predpokladat, ze HDMI konektor na konzole bude v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Takze mam delat co? Dat to na spravení DyTikovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michjas
Cus, nejde mi pripojit xbox pred HDMI kabel takže je to hnusná grafika. Nevím jak to vyřešit, mám flashlej xbox 360 (JASPER)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.