kouny123 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký model třeba model HTC toto umí : když píšu zprávy tak aby mi to opravovalo gramatické chyby ? Chtěl bych vědět jaké mobily to dokážou děkuju za odpovědi. A jestli to dokáže i tuten model HTC Wildfire a HTC Wildfire S . Děkuji za odpovědi.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarquo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Mobil to asi nedokaze ale koukni se na nejakou app. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký model třeba model HTC toto umí : když píšu zprávy tak aby mi to opravovalo gramatické chyby ? Chtěl bych vědět jaké mobily to dokážou děkuju za odpovědi. A jestli to dokáže i tuten model HTC Wildfire a HTC Wildfire S . Děkuji za odpovědi.:D tak autokorekci už maj skoro všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Stačí pohľadať v nastaveniach a zapnúť tuto funkciu, alebo si prečítať manuál od telefónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Nebo choď víc do školy a nebudeš to potřebovat. :) :spam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corle1 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 iPhone.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 iPhone.... ...sux Jinak stačí pohledat v nastavení. Nebo na marketu hledat něco jako autocorrect. Jinak to už umí snad každej, kór HTC Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corle1 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Citace se u posledního příspěvku nepoužívá. Nemluvě o tom že větou "Sent from my lilyPad using Tapatalk" mě neohromíš, tak nemachruj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Sice nevim proč bych tě tim měl ohromovat, ale to nevadí ;-) STOP FLAME WAR Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.