Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co a kdy ?

adioflip

Otázka

Ahoj, prosím, chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) Vycházejí hry s novým druhem kompresí dat. Prý bude potřeba flash 2.0, mám nedávno udělanej 1.91 a nechci hnedka zase nechávat reflashovat... je nějaká možnost nebo aspoň myslíte, že bude možnost hrát tyto nově zabezpečené hry za určitý čas i na starším firmwaru (jako éra s activation disc)

2) Kdy si mohu nechat konzolu aktualizovat (dashboard atd...), aniž bych přišel o flash ? Některé hry vyžadují nový dashboard a mají jeho instalaci. Než jsem aktualizoval z FW 1.6 na 1.91 tak jsem používal activation disc, ale později bylo zapotřebí nahrávat dashboardy (jejich aktualizace) postupně za sebou a rozjeli jste pak i nové hry ještě na activation discu. Je tedy nutné hlídat si tyto věci a dělat jejich aktualizace a nebo když si hra vynutí aktualizaci dashe, tak, že ji mohu bez strachu přijmout a neřešit jaké má datum ?

3) Co znamená označení JTAG ??? Viděl jsem tu odkaz, kde se na to někdo ptal, ale ten odkaz vedl na nějakovou SW úpravu a nikde jsem tam o JTAG nic neviděl.

DĚKUJI !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu