jacctt Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ahoj, mám problém s PSP. Při hraní ISO her, se po chvilce hraní hra sekne, popřípadě i při načítáni. Musím vyndat baterku a psp zapnout.. Takže je prakticky nepoužitelné. Napadá někoho čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 co máš za kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacctt Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 sandisk 4GB... občas ji musim vyndat,abych psp vubec zapnul. a pak ji teprve můžu vložit...Zkoušel jsem ji naformátovat, to nepomohlo. Může to být kvůli kartě? doteď šlapala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 jj mám taky 4 gb kartu občas přestala číst tak jsem ji vyndal a nakonec nejde vůbec... skus ji reklamovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacctt Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ok.zkusim jinou. dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 jj pak napiš jak jsi dopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacctt Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Tak vážně špatná karta.. už zvládne jen foto a hudbu :-) fajn že nemusim kupovat novy psp. ještě jednou díky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.