Karrem23 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Zdravím! Zají malo by mě do čeho pudete vy?Já osobně hraju COD ale slyšel sem že BBC3 bude hodně dobrej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Karrem23,nebude to Battlefield Bad Company 3 ale jen Battlefield 3. A abych se přiznal já jdu do obou , obě budou fakt dobré !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 BF3 uz mám objednaný asi už od března takže je to jasný :D ikdyž MW3 si taky asi zkusim, ale za plnou cenu bych je určitě nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Reknu takhle MW3 = MW2 , stejnej engine , je to podobny , BF3 = uplne novej engine , neuveritelna grafika a propracovanejsi fyzika. MW3 bude urcite taky dobra, ale BF3 bude maso !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Frostbite 2.0 rozhodně neni úplně novej engine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokyhan Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Tahle debata je hodně vášnivá mezi "haterama" každej má rád něco , BF3 a celá BF série se od dob prvního BF nezměnila , oproti CoD má vozidla , větší mapy , zničitelné prostředí a pokrošilejší engine ale né novej :-). CoD sice přijde o tyhle možnosti ale "většinou" nabídne víc zbraní a jejich upravování , vícero módů , některé fajn některé ne , a hlavně naco CoD se zaměčuje sou ligy , ESL atd , kde se hraje o prachy a nemalé , osobně si nepamatuju že by se někde hrálo BF za prachy protože to neni tak balancovaní viz vozidla a jiné serepetičky..jednoduše CoD si koupí většinou člověk kterému stačí střítel po menších mapách , rychlá akce..BF si veme člověk co radši tanky a jiné serepetičky..každej má něco , fanda FPS si koupí obě :-) jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Jo to je klasicka debata... Asi takhle ja si rad zahraji oboje a nechapu kolik se najednou objevilo v diskuzich odpurcu COD, nejvice me dostavaji odpovedi, ze COD hraji tluste americke deti, nebo, ze je to proste sragora a prodava se jen diky znacce, naproti tomu bude BF3 naprosto uzasne, prevratne, neskutecne... Ja se tomu smeji :-) Muj nazor je nasledujici, jak jsem psal, zahraji si oboje, BF3 bude hezci na efekt, grafika bude trosku jinde, jinak bude oboje klasicka strilecka a pro nekoho, kdo hraje jen SP jako treba ja, nepozna nejake super rozdily az na hezci textury, vice efektu a vybuchu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Battlefield 2 sa hrával na ESL , to bola dosť aktívna hra v tej dobe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.