Tttt Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ahoj vsem Chci si koupit notebook hlavne do skoly aby bylo co delat behem uceni :)=hry-prace uz mam vybrane dva :arrow:prvni http://www.suntech.cz/produkt/147333/Acer-TravelMate-5742G-374G64Mnss-LX-V3402-018.htm co jsem se dival na youtube tak hry typu mafia 2 ,crysis 2,gta iv to jede paradne i na full...na benchmarku to taky neni marne co se tyce her... :arrow:druhy http://notebooky.sbazar.cz/acer-aspire-timelinex-3820tg-5464g64nks-super-cena-7k-sleva-praha-o6344649.html ten se zda samozrejme lepsi ..ovsem bez zaruky a fota ktera mi byla poslana jsou dobra co se tyce stavu notebooku ..ale zase je to bazar zejo =) a ne oficialni na elekto a ntb,pc... ten prvni by mozna i stacil ne? :!:jinak mam dotaz na docela palcive tema a to : upgrade notebooku co jsem se docetel skoro vubec se to neda jen u par jedincu...ale me konretne zajim u toho prvniho notebooku tak procesor se neda upgradovat? mam doma volny i7 do ntb od kamarada a zajima me jestli se tam da narvat aby vse slapalo a nebo jestli se to neda...:idea: dekuji vsem za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Ten prvni je za tu cenu slusnej ..sezenes ho i za 12k ... na ty veci ktere potrebujes je vyhovujici jinak videa co se tyce her na youtube to dokazuji -..ten druhy samozrejme uz kvuli procesoru je lepsi ...ale jak sam rikas bazar to je na tobe. Dalsi otazku co se tyce upgradu ti nezodpovim , protoze sam nevim :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Na to, co si požaduješ po svém budoucím notebooku, tak je ten první plně dostačující. Je tam výhoda, toho že je nový a tudiž bude mít i záruku. Co se týče upgradu, řekl bych že to možné nebude, protože notebooky se opravdu moc upgrade nedělá. Jediné co jde tak jsou ramky, ale u procáku ti to jistě neřeknu, ale myslím is z 95% že to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.