Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Blikající červená kontrolka.

Pechyus

Otázka

Na ps3 jsem si pustil film. Během asi ani ne deseti minut se ps3 vypnuli a začala blikat červená kontrolka. Přehřaté ale být nemohli, na dotek byli studené, nedosáhli ani normální teploty kterou na dotek měli kdykoliv jindy. PS3 mám pořád na stejném místě a nikdy se to nestalo (takže jsem je nedal na žádné výrazně zahřáté místo a ani nemám ucpané větrací průduchy). Přehřát se tedy nemohli, ale stále nejdou zapnout a i po několika hodinách čekání se při pokusu o jejich zapnutí okamžitě vypnuli a kontrolka začala blikat znovu. Poraďte mi někdo prosím jak tento problém vyřešit. Mám klasickou "tlustou" verzi se 40 GB diskem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mám ji tak tři nebo čtyři roky. A Jen jsem ji zapnul a hned pustil film. Za tak krátkou dobu se snad nemohla přehřát, nebo jo? Celkem byla v tu chvíli zapnutá asi jen 5, ani ne deset minut.

Jojo to znám. Já nestačil sestřelit ani jedno letadélko. Ylod je sviňa.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo je to YLOD jak vyšitej. těch 10 minut fungovala zřejmě proto že už to bylo na hraně od minulého hraní. mě snad tenhle hnus nepotká. jaký máš seriový číslo? je to vzadu CECH...pokud to neopravíš a budeš chtít zase FAT PS3 tak ti můžu dopuručit CECHJ04 ta ti tohle neudělá. já jí vlastním a kolikrát běžela i několik dní v kuse a mám jí 3 roky. teď jsem jí vyčistil, pasta tam pořád je, tak jsem projistotu koupil cooling fan a jedu za studena. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu