Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reset Glitch Hack vs flash

Farman

Otázka

Ahoj, mám novou hru(NHL 12) a mám v plánu hrát další co vyjdou.Bohužel chce po mě xko update.

Někde jsem našel, že by se dalo xko hacknout díky Reset Glitch Hack. Na live, nebo hrát pálené hry nemám v plánu.Právě naopak- chci hrát pálené.

Takže můj dotaz zní, především, jak mohu hrát nejnovější hry. A pokud by mi pomohl výše uvedený hack, tak jestli je opravdu funkční a je lepší počkat na flash?

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
chtěl bych sjem se tedy zeptat,kde bych našel nějaký návod, nebo jak aktualizovat DB alespon prozatím na NHL 12? někde jsem viděl, že se tím smaže flash v xku a pak se to musí složitě vše přeinstalovávat...

Díky

Žádný jednoduchý návod neexistuje . Jediné řešení je nechat si udělat nový flash LT+1.91 a aktualizovat DB na 13599 .

Odkaz ke komentáři

• 0

myslím, že nezvládl, už jen proto, že nemáš potřebné nástroje a ucelený návod vlastně pořádně neexistuje a nikdo ti jej nedá, radši práci přenech zkušenému flasherovi, který ti za provedenou práci ručí. Flash se provádí už od 400,- nebo 500,- pokud máš fat, slimko tou nejhorší metodou (kamikaze) také za 500,-

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to ti nerozumím - xbox FAT ti flashne zkušený flasher za 20 minut na počkání .

Nemyslíš kdy bude FW LT+2.0 ?

1)nikdy jsem zatím u flashera s xkem nebyl.Myslel jsem, že to třeba trvá i pár hodin... tak to děkuji za upřesnění

2)moc se v tom nevyznám. Asi ano myslel jsem FW LT+ 2.0

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu