Lovefist_88 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 zdaravím chci se zeptat co znamená když třeba hraju hru a pak je loading a třeba nějaké tmavé pozadí zrovna, tak že mám na obraze stopu z toho předešlého? dá se to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Nemáš náhodou plazmovou televizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Nemáš náhodou plazmovou televizi? ne je to LED, ale ty stopy jsou docela vidět. tady je odkaz http://www.alza.cz/23-acer-m230hml-d221749.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak na LED televizi by se tohle oběvovat nemělo.A při sledování televize to dělá taky nebo jenom když hraješ?Nemá ta telka nějakej mod na hry?Docela často to maj a mohlo by to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak na LED televizi by se tohle oběvovat nemělo.A při sledování televize to dělá taky nebo jenom když hraješ?Nemá ta telka nějakej mod na hry?Docela často to maj a mohlo by to pomoct. má to přímo game profil, ale ten to nevylepšil. je to teda jen při hraní, jsou to takový duchy a je to vidět jen, když je celá obrazovka černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Ještě by stálo za to zkusit pustit nějakej film kterej má černý pozadí u tytulek a koukat jestli se to projevý i tam.POkud ano tak se na to poptat tam kde si tu tv kupoval.Pracoval sem v elektru a prodával zrovna televize a stimhle sem se nikdy nesetkal.Je možný že špatně funguje podsvícení.Já mam plazmu a ani na ní to vubec nepozoruju že by to mělo duchy z předešlí scény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ještě by stálo za to zkusit pustit nějakej film kterej má černý pozadí u tytulek a koukat jestli se to projevý i tam.POkud ano tak se na to poptat tam kde si tu tv kupoval.Pracoval sem v elektru a prodával zrovna televize a stimhle sem se nikdy nesetkal.Je možný že špatně funguje podsvícení.Já mam plazmu a ani na ní to vubec nepozoruju že by to mělo duchy z předešlí scény. kupoval jsem jí v Alze a už jsem tam i volal na technickou správu a řekli mi že většina monitorů s TN techlologií tohle dělá. taky když se na obrazovku koukám víc z boku, tak ten obraz jakoby šedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdaravím chci se zeptat co znamená když třeba hraju hru a pak je loading a třeba nějaké tmavé pozadí zrovna, tak že mám na obraze stopu z toho předešlého? dá se to nějak řešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.