Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2011

onefootman

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Tak už je ke stažení na console-power,wave 13 a NENI to xgd3...:cheesygrin:

Tak to jsem si oddechl, že to není xgd3... Právě začínám stahovat. Jaké to je, když to srovnáš s F1 2010? Minulý ročník mě totiž docela chytl. No a ještě aby byla Forza 4 xgd2 a byla by to paráda :D Ale to se nejspíš bohužel nestane :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem si oddechl, že to není xgd3... Právě začínám stahovat. Jaké to je, když to srovnáš s F1 2010? Minulý ročník mě totiž docela chytl. No a ještě aby byla Forza 4 xgd2 a byla by to paráda :D Ale to se nejspíš bohužel nestane :(

2010 jezdim hodne a tohle je fakt uplne !!! jiny,na jednu stranu bych rekl vetsi arkada a na druhou stranu ne...Mě se to líbí víc,lepší pohledy z kokpitu !!!! super nema chybu,nebo vyborna vec pri prejeti obrubníku ti to auto nadhodi a kdyz pritom zatocis tak jdes pomalu do smyku...fakt moc pekny...

Odkaz ke komentáři

Díky,drs se smí použít na určitých místech na trati chapu to spravne?alespon tak me hra naviguje...jinak déšť je famózní :wohow:

jinak kdo chcete videt co nejdriv safety car - dejte si grand prix , safety car bude porad ukazovat off (v menu) - musite dat 20 % závodu a víc aby fungoval....

Odkaz ke komentáři

jo drs je jenom na rovinkách....někde na trati máš detekční zonu a když jseš za soupeřem do jedné sekundy, v aktivační zoně (většinou na jedné, max. 2 rovinkách) můžeš použít drs...alespon tak je to v reálu, hru teprve stahuju. :) jinak drs je aerodynamický prvek, je to pohyblivá část zadního křídla a když ho otevřeš (právě na rovinkách), sníží se přítlak a dosáhneš vyšší rychlosti...když to využiješ spolu s kers, je to docela maso. :)

Odkaz ke komentáři

poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky

Odkaz ke komentáři

poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky

Pozri tu http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=6401

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu