onefootman Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Tak už je ke stažení na console-power,wave 13 a NENI to xgd3...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 co to znamená pro mě, co má starý flash? :) mám smůlu co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 co to znamená pro mě, co má starý flash? :) mám smůlu co? :D jj mas smulu, je potreba flash LT+1.9 a novej Dash. 13599 uz to sosam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 fakt pěkný,nevim proč ale při tý jízdě mi to trochu připomíná forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Tak už je ke stažení na console-power,wave 13 a NENI to xgd3...:cheesygrin: Tak to jsem si oddechl, že to není xgd3... Právě začínám stahovat. Jaké to je, když to srovnáš s F1 2010? Minulý ročník mě totiž docela chytl. No a ještě aby byla Forza 4 xgd2 a byla by to paráda :D Ale to se nejspíš bohužel nestane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 To ne no kdyz ohlasili ze to bude opet na dvou DVD,hlavne dohrani ma trvat 3/4 roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Tak to jsem si oddechl, že to není xgd3... Právě začínám stahovat. Jaké to je, když to srovnáš s F1 2010? Minulý ročník mě totiž docela chytl. No a ještě aby byla Forza 4 xgd2 a byla by to paráda :D Ale to se nejspíš bohužel nestane :( 2010 jezdim hodne a tohle je fakt uplne !!! jiny,na jednu stranu bych rekl vetsi arkada a na druhou stranu ne...Mě se to líbí víc,lepší pohledy z kokpitu !!!! super nema chybu,nebo vyborna vec pri prejeti obrubníku ti to auto nadhodi a kdyz pritom zatocis tak jdes pomalu do smyku...fakt moc pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 onefootmN DAME f1 2010 TED HNED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 onefootmN DAME f1 2010 TED HNED? cau chlape,radsi ne,protoze na to jeste neni databaze v abx a nerad bych pak dostal banana...vydrž do patku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Hodně dlouho jsem teď nesledoval dění na fóru (divoké prázdniny, a škola) .... no a chci se zeptat, jestli mi F1 11 pojede na DB 12625 a FW LT+ ... thank's :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 for onefootman psal ti F1 2010 né 2011 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Hodně dlouho jsem teď nesledoval dění na fóru (divoké prázdniny, a škola) .... no a chci se zeptat, jestli mi F1 11 pojede na DB 12625 a FW LT+ ... thank's :)) bohužel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ne nepojede hra je wave 13 čili je potřeba DB 13599 a LT + v 1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 onefootman ja se ptal na F1 2010! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 for onefootman psal ti F1 2010 né 2011 :D jejda sem se překoukl,večer určitě ted musim vstřebat dojmy z 2011 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 OK pak napis PMko....skvele novinky jsou v 2011,konecne safety car ♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 OK pak napis PMko....skvele novinky jsou v 2011,konecne safety car ♥♥ ok ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Můžete mi někdo říct k čemu je kers? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 kers (kinetic energy recovery system) je krátkodobé zvýšení výkonu...cca 60 koní...je ho omezené množství na kolo, až vjedeš do dalšího kola, máš ho opět k dispozici...ulehčí to předjíždění spolu se systémem drs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Díky,drs se smí použít na určitých místech na trati chapu to spravne?alespon tak me hra naviguje...jinak déšť je famózní :wohow: jinak kdo chcete videt co nejdriv safety car - dejte si grand prix , safety car bude porad ukazovat off (v menu) - musite dat 20 % závodu a víc aby fungoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 jo drs je jenom na rovinkách....někde na trati máš detekční zonu a když jseš za soupeřem do jedné sekundy, v aktivační zoně (většinou na jedné, max. 2 rovinkách) můžeš použít drs...alespon tak je to v reálu, hru teprve stahuju. :) jinak drs je aerodynamický prvek, je to pohyblivá část zadního křídla a když ho otevřeš (právě na rovinkách), sníží se přítlak a dosáhneš vyšší rychlosti...když to využiješ spolu s kers, je to docela maso. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Nejlepsi je 100% deštivé počasí,jj Kers umí skvělé předjíždecí manévry 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullseye Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 vypaluju jsem zvedavej jaka bude hratelnost na kmpu jsem hral 2010ky a hodne jsme se nervoval moc mi to nešlo :D dost težke a nerealne bouračky a pole moc roztahane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky Pozri tu http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=6401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.