Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak to jsem si oddechl, že to není xgd3... Právě začínám stahovat. Jaké to je, když to srovnáš s F1 2010? Minulý ročník mě totiž docela chytl. No a ještě aby byla Forza 4 xgd2 a byla by to paráda :D Ale to se nejspíš bohužel nestane :(

2010 jezdim hodne a tohle je fakt uplne !!! jiny,na jednu stranu bych rekl vetsi arkada a na druhou stranu ne...Mě se to líbí víc,lepší pohledy z kokpitu !!!! super nema chybu,nebo vyborna vec pri prejeti obrubníku ti to auto nadhodi a kdyz pritom zatocis tak jdes pomalu do smyku...fakt moc pekny...

Odesláno

jo drs je jenom na rovinkách....někde na trati máš detekční zonu a když jseš za soupeřem do jedné sekundy, v aktivační zoně (většinou na jedné, max. 2 rovinkách) můžeš použít drs...alespon tak je to v reálu, hru teprve stahuju. :) jinak drs je aerodynamický prvek, je to pohyblivá část zadního křídla a když ho otevřeš (právě na rovinkách), sníží se přítlak a dosáhneš vyšší rychlosti...když to využiješ spolu s kers, je to docela maso. :)

Odesláno

poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky

Odesláno
poradí mi někdo ? stahl jsem hru a jako každou jinou staženou hru jsem to opatchoval programem PPF-O-MATIC v3.0 (tzv wawe 3). Jsem v tomhle uplny laik, ale veskere hry co jsem stahl (naposledy NHL12) mi jdou, ale tahle mi pise po nacteni ze chce provest update. Mam tyden stary flash mechaniky a verzi DB mám 2.0.13599.0 a jak říkam tak NHL12 mi funguje normálně. Vypaluji zásadně na DVD+R DL Verbatim v programu img burn 2,4x a fakt mi vsechny hry behaj normalne, jen tyhle F1 mi pisou update a kdyz dam YES tak mi to napise chybu, takze hru nespustim :( poradi mi nekdo prosim jak na to ? program ABGX360 mám take, ale moc v nem neumím. díky

Pozri tu http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=6401

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu