Somos Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 dneska melo vyjit nevite jestli je nejaka verze nekde v XGD 2ce jako DI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Dneska hra vyšla to je pravda, ale jen v obchodech na discích XGD3. Jestli tu hru chceš musíš ji koupit, nebo přejít na JTAG, nebo čekat na LT+2.0. S Dead Island to byla náhoda, že se objevilo release v XGD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 aha nevedel jsem řikalo se že hry v asii nebo kde by mohly vyjit v tech XGD2 atd no asi si počkam než si to zahraju :( bohužel LT 2 nebude tak brzo podle me :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Nene hra bude pouez v xboxu GD3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Dneska hra vyšla to je pravda, ale jen v obchodech na discích XGD3. Jestli tu hru chceš musíš ji koupit, nebo přejít na JTAG, nebo čekat na LT+2.0.S Dead Island to byla náhoda, že se objevilo release v XGD2. no náhoda to nebyla.. BTW: GoW jde do prodeje jako XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 aha no tak třeba u jinych her se dočkame vydaní jak v XGD 3 tak ve 2ce :) celkem me sere i ten warhammer 40k.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Jj, dnes jsem si koupil druhé xko a je v edici s GOW3. Koupeno v Alze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Když mám nejnovější flash, se kterým spustím hry s AP 2.6 a dám do Xka originál GOW3, pojede hra, nebo mi to zruší flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Když mám nejnovější flash, se kterým spustím hry s AP 2.6 a dám do Xka originál GOW3, pojede hra, nebo mi to zruší flash?GOW3 nejede na žádném flashu, musel bys mít JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Jj, dnes jsem si koupil druhé xko a je v edici s GOW3. Koupeno v Alze. PS: Proč GOW nepojede na flashy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ale on se ptá na originál... stačí flash Lt+ v 1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 jo pujde ti to a flash nepremaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ok..takze kdyz si dnes koupim XGD 3 a mam flash LT+ 1.91 tak me originalka pujde..:) jen abych nevyhodi prachy z okna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 flash vůbec neřeš, pokuď máš originál, záleží jen na verzi NXE čili dashboardu... to co tě zajímá, je, jestli ti update dashe nesmaže flash a vzhledem k tomu, že máš flash 1.9... tak předpokládám, že máš i aktuální dash, takže odpověď na tvou otázku zní: Ano, můžeš si koupit originál, ten pojede a flash nesmaže ) enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 jj mam to nejnovejsi co je..:) akorat jsem ted byl ve trech obchodech a vsude za 1399,- tak hledam kde to sezenu levnejic a hned objednavam...nebudu cekat na novej flash co ma byt 2.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 na xzone je o stovku levnější :) A nebo objednej z británie: http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/gears-of-war-3/10088391.html máš to zhruba za tisícovku a poštovný zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.