Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Stařík xbox 360 premium 20GB hdd - hlučná mechanika


RioCZ

Recommended Posts

Dobrý den, prosím vás mám už léta stařičký xbox 360 premium 20gb hdd,kdysi jsem si ho flashnul a hry pred kazdym palenim prepatchovaval na wave2. Nicmene jsem si ted neprecet novinky, ze novy update mi udela s xboxu nefleshovany. A tak musim flashovat znovu. Ale tot jen na okraj. Zajimalo by me jestli se da vymenit komplet mechanika...protoze me dost sere ta stara ktera huci jako svine :D. A jak by se to cenove cca pohybovalo. A jestli to ma vubec cenu investovat do teto stare verze xboxu.Diky za rady a tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mechanika se vymenit (spoofnout) da, druha vec je, ze je nutne je vymenit za stejny typ, jinak hrozi ban. Vetsinou to vyjde i s praci tak na 1.500,- az 2.000,- co tak nějak vím, lépe by ti vše řekl kanalizator nebo romik. Druhá věc ale je, že skutečně ti může Xko každou chvíli odejít na RROD. Já osobně bych koupil starší jasper, HDD i ovladače můžeš použít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xbox už je po reklamaci, už jsem jednou měl RROD :D nicméně, ten předtím hučel o dost míň a jakmile přišel z reklamačky a já ho svépomocí flashoval tak začal hučet jako prase, nemoh sem třeba jen udělat něco špatně , při flashování ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu