pohunek Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Lidičky prosím vás o radu,stalo se mi ze jsem mel u ps3 cervenou servisni obrazovku a nic jineho hloupeho me nenapadlo nez v PC sformatovat hdd,tudis ted uz nesviti ani ta servisni obrazovka,do recovery se neda dostat a JB take nemam,prosim neni nejake reseni jak to zprovoznit???dekuji vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 To se mi taky stalo a dělalo mi to i s formátem hdd, ale do recovery jsem se v pohodě dostal. Zatím je to asi neopravitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohunek Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 to ja se nedostanu ani do rekovery,nevim co stim,asi se pudu zastrelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Odkud jsi měl bych JB na půjčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohunek Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Mlada boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohunek Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 bez JB to nijak nejde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tam zrovna cestu nemam, cesta by byla ale musel bys obnovit původní strukturu disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohunek Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 co to znamena udelat puvodni strukturu disku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 tu neuděláš, musel bys mít zálohu obrazu disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohunek Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 pomohla by neci jina zaloha disku,neda se nekde na warezu sehnad??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 určitě nepomohla, PS3 ti neveme ani disk z jiné PS3 a hned hlásí že musíš formátovat zatim to vypadá na servis, pokud se nedostaneš ani do recovery tak se toho dá dělat málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.