Pit-Bull Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 (V tutoriálech jsem už hledal :D) potřebuju vaši pomoc ohledně Magic Memory Sticku (MMS) mám kartu 2 a 4GB a čtečku karet - a potřeboval bych návod na vytvoření MMS BEZ PSP pouze v PC (jestli to jde) děkuji za pomoc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tak jsem si stáhl Pandora Deluxe v2.9 ale nevím co nastavit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 už mám hotovou mms ale nikde nemuzu objednat pandora baterii :( delaji se jeste vubec? nikde nejsou dostupne :/ jinak bych nejakou od vas koupil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 skus kamenne obchody a nebo nějake herni obchody kde flashujou psp tam budou mít 100% pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 vím že budu za ♥♥♥♥♥♥a le těma obchodama si myslel na netu nebo někde ve městě ať se kouknu? :D ptž jsem z vesnice ?:( EDIT: dá se pomocí tohodle psp unbricknout?? je to pandora? http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/baterie-pro-psp-2000-slim-1200-mah-tool-1622/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 ona se snad neda nikde sehnat pandora baterie do 300kč aby ji měli skladem ... :( dřív to bylo snažší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 PAK že Bricklé PSP ze základovou deskou která jde odblokovat má hodnotu o 500Kč menší než funkční PSP. To jo no když se už pandora baterky neprodávají to mám pak to PSP k h*vnu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 2x Triple post :roll: Pandoru si kup třeba na dx nebo někde tady na CF na to že máš 608 příspěvků nejsi moc moudrý, myslím ty posty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 http://www.dealextreme.com/p/psp-unbricker-pandora-battery-for-psp-1000-2000-1800mah-3-6v-12472 Tohle je to DX?? a bude fungovat když stojí jen kilo a poštovné ze zahraničí je kolik?? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 nebo zkus najít někoho zde, jestli neni někde v tvém okolí a nepřeflashoval ti to PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Free Shipping, takže je to zadarmo poštovné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 zdarma poštovné a baterka stojí stovku??? HAHA to je blbost ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 "Haha", když je to blbost, tak si ju sežeň v čr za 300 ... a víc Já z tama mám věci, jako je AV cabel s 5 konektory na psp za 70 Kč a jede to v poho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 tak sry no jen se chci ujistit ... :( protože někde ze zahradičí za 100 mít pandora baterku když u nás stojí obyčejna pětikilo tak se mi to zdá divný ... takže můžu objednat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Mě je to jedno, dělej si co chceš ... kup nebo nekup ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 řekni jestli to není podvod a jestli to tím odblokuju a kolik to bude stát pls!! :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Tvl ty se mě ptás kolik to bude stát ? Však si sám řekl že to stojí stovku a viděl si tam cenu omg ... jasný že odblokuješ ... A né pro mě to "podvod" není :lol: kolik ti je můžu vědět ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 17 xD a tedka jsem tady na foru cetl ze dealextreme neprodava origo veci (to mi nevadi) takze to asi bude jen za kilo dik jdu objednat .. XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Pandora je někdy origo ? myslím že ne ;) ... a za tu cenu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 jo jenom to asi do druhyho dne nebude co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Já si počkal přes měsíc ... měl jsem zpoždění ... ale tak do měsíce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 cožee!!!!! omg a na jiný stránce do dvou stovek kde by to do týdne přišlo asi není co?!! MěSíC!! LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Znám jednu stránku ... console forum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 ajo!! .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 znám jednu stránku co ti to do druheho dne dojde... ale pandoru tam nemaj xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.