JanisXP Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Hledám lidi na společnou koupi této hry. (Až se rozjede PSN, pokud vím dnes měla být na PS Store) Nemám možnost jak hru koupit, proto by to chtělo jednoho člověka který tuto možnost má. BTW: nevíte čirou náhodou jestli hra není kompatibilní s MOVE? Hrál jsem ji na Wii a ovládala se perfektně. EDIT: Už máme plno, ale koukal jsem, že skoro dáte dohromady 2. skupinu, tak se kdyžtak domluvte s uživatelem kasal, pokud to teda bude nakonec brát. EDIT2: Bohužel jsem se až ted dostal ke svému PS3 a zjistil jsem že cena není 420 Kč (jak píší na ps3.novinky, ale 520, takže slot stojí 105 Kč. 1) JanisXP 2) =>*SQUITTER*<= 3) Nexikar 4) aRMy-K 5) kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Já jsem pro společnou koupi. Peníze pošlu ihned na účet kupujícího. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Hledám lidi na společnou koupi této hry. (Až se rozjede PSN, pokud vím dnes měla být na PS Store) Nemám možnost jak hru koupit, proto by to chtělo jednoho člověka který tuto možnost má. BTW: nevíte čirou náhodou jestli hra není kompatibilní s MOVE? Hrál jsem ji na Wii a ovládala se perfektně. hru mam stahlou z psn+ 50% sleva:) a zadna nabidka move tam neni, je to cista konverze z ps2 i styl ukladani je na sloty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 já bych taky bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 počítej se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 kdo bude kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Jestli je jeste misto tak pocitejte i se mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 mam taky zajem,ale kreditku nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Od zítřka do neděle budu bez netu, tak kdyby se našel kupující počítejte se mnou a peníze odešlu ihned v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 máme někoho kdo koupí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Právě že nemáme. Dofám že se co nejdřív někdo objeví, už se na tu hru dost těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 To je takový problém koupit pár bodů pro PSN? I tady na fóru se nebízejí. Případně Aukro, nebo eBay to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 kolik by stal 1 svot mohl bych to distak koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 PS3 se mi vrátí až dneska odpoledne, takže to nemůžu ověřit, ale podle ps3.novinky jeden slot vychází na 81 Kč. Bylo by super kdybys to mohl koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 cau, koupim slot, nebo muzu koupit celou hru a pak to rozdelit ostatnim, tak napiste, jak to mate vymyslene:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak buď kejsi nebo kasal, kdo se dřív ozve tak to s náma kupuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 ok tak ja to vezmu, janisXP napis mi sem vsechny lidi v nasi skupine a ja jim rozeslu cislo uctu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Díky, všichni lidi jsou v 1. příspěvku. EDIT: OK tak už máme plno, ale koukal jsem, že skoro dáte dohromady 2. skupinu, tak se kdyžtak domluvte s uživatelem kasal, pokud to teda bude nakonec brát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 taktéž bych se přidal ke koupi, má někdo ještě volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Díky, všichni lidi jsou v 1. příspěvku.EDIT: OK tak už máme plno, ale koukal jsem, že skoro dáte dohromady 2. skupinu, tak se kdyžtak domluvte s uživatelem kasal, pokud to teda bude nakonec brát. Tak peníze jsem ti poslal včera na účet. Pls pošli mi přihlašovací údaje ke stažení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Tak peníze jsem ti poslal včera na účet. Pls pošli mi přihlašovací údaje ke stažení. Díky Čau, já ti údaje rozhodně poslat nemůžu, kupuje to kejsi. Taky jsem mu už poslal peníze, tak musíme počkat, až se tu objeví a pošle nám údaje k účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Army-K a Nexikar uz maji zaplaceno a maji poslane udaje pro stazeni, zbytek prijde nejspise zitra rano...trpelivost panove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ok, fajn. Už se nemůžu dočkat :) Naposledy jsem RE4 hrál cca před 6-ti lety ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.