Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 4 HD Společná koupě

JanisXP

Recommended Posts

Hledám lidi na společnou koupi této hry. (Až se rozjede PSN, pokud vím dnes měla být na PS Store) Nemám možnost jak hru koupit, proto by to chtělo jednoho člověka který tuto možnost má. BTW: nevíte čirou náhodou jestli hra není kompatibilní s MOVE? Hrál jsem ji na Wii a ovládala se perfektně.

EDIT: Už máme plno, ale koukal jsem, že skoro dáte dohromady 2. skupinu, tak se kdyžtak domluvte s uživatelem kasal, pokud to teda bude nakonec brát.

EDIT2: Bohužel jsem se až ted dostal ke svému PS3 a zjistil jsem že cena není 420 Kč (jak píší na ps3.novinky, ale 520, takže slot stojí 105 Kč.

1) JanisXP

2) =>*SQUITTER*<=

3) Nexikar

4) aRMy-K

5) kejsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledám lidi na společnou koupi této hry. (Až se rozjede PSN, pokud vím dnes měla být na PS Store) Nemám možnost jak hru koupit, proto by to chtělo jednoho člověka který tuto možnost má. BTW: nevíte čirou náhodou jestli hra není kompatibilní s MOVE? Hrál jsem ji na Wii a ovládala se perfektně.

hru mam stahlou z psn+ 50% sleva:) a zadna nabidka move tam neni, je to cista konverze z ps2 i styl ukladani je na sloty:)

Odkaz ke komentáři

Díky, všichni lidi jsou v 1. příspěvku.

EDIT: OK tak už máme plno, ale koukal jsem, že skoro dáte dohromady 2. skupinu, tak se kdyžtak domluvte s uživatelem kasal, pokud to teda bude nakonec brát.

Tak peníze jsem ti poslal včera na účet. Pls pošli mi přihlašovací údaje ke stažení. Díky

Odkaz ke komentáři

Tak peníze jsem ti poslal včera na účet. Pls pošli mi přihlašovací údaje ke stažení. Díky
Čau, já ti údaje rozhodně poslat nemůžu, kupuje to kejsi. Taky jsem mu už poslal peníze, tak musíme počkat, až se tu objeví a pošle nám údaje k účtu.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu