lavooo Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Mám dotaz, pojede black ops na LT 1.9 a nejnovějším dash ? Zkoušel jsem to po novém flashnutí na LT 1.9 ale to ještě nebyl nejnovější dash, zkusil jsem po updatu znovu vypálit a nejede, hodí to černej screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Mám dotaz, pojede black ops na LT 1.9 a nejnovějším dash ? Zkoušel jsem to po novém flashnutí na LT 1.9 ale to ještě nebyl nejnovější dash, zkusil jsem po updatu znovu vypálit a nejede, hodí to černej screen Nepojede . Jen v kombinaci DB 13146 - FW 1.9 a nebo DB 13599 - FW 1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Mám dotaz, pojede black ops na LT 1.9 a nejnovějším dash ? Zkoušel jsem to po novém flashnutí na LT 1.9 ale to ještě nebyl nejnovější dash, zkusil jsem po updatu znovu vypálit a nejede, hodí to černej screen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.