Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mafia GoodGameStudios


rockyzz

Recommended Posts

Mafia - GOODGAMESTUDIOS

Rád bych vám představil tuhle gamesu.

Já sám moc na onlinovky nejsem ale tohle musíte skusit, je to docela zábava, děláte úkoly, měříte síly z ostatnímy hráči, lvlujete a tak podobně, ano je to jen o štěstí a o náhodě ale i tak to stojí za to.

Každopádně už asi podle názvu budete vědět o čem to je, hrajete za gangstera, ze začátku si vytvoříte postavu kterou můžete kdykoliv změnit. Krom úkolů, duelů jsou tu i války band, co to je? Je to jednoduché, jsou to v podstatě takový bossové který porážíte a někdy za ně dostanete i suprovej předmět, jako je zbran (furt lepší a lepší) a tak podobně. Levelem také musíte dostávat nové a nové věci at pak nejste po zádu. Já tuhle hru hraju už asi 3 měsíce a furt mě to neomrzelo. K válkám band bych dodal ještě to že si po pár lvlech vždy můžete otevřít nový obvod kde jsou nový bossové, na bosse můžete útočit vždy po 1 hodině, dále jsou tu Wanted. To jsou nepřátelé na které můžete zaútočit, na jednoho vždy můžete zaútočit po 24hodinách, tohle je o maximálnim štěstí, wanted jsou totiž vždy těžší, mají vždy lepší věci i statistiky, ačkoliv si třeba vylepšujete své staty, tak oni budou furt lepší, po té co je porazíte dostanete zaručeně epic předmět, to je zafialovaný předmět který má většinou, nebo spíše vždy něco super navíc, třeba hodně statistik, vlastností vám to přídá.

Hra je ale hlavně hodně o zlatu, to dostáváte náhodně při úkolech, nebo každým lvl jedno či "achievementama", zlato si také můžete kupovat, ale stojí trochu hodně na to že je to jen onlinovka, za zlato si v obchodu, na čérném trhu a tak můžete kupovat nové věci, jídlo. Někdy stojí tyto předměty v shopu jen peníze, ale někdy zlato+peníze.

Ze začátku si musíte vybrat jednu z class.

Na výběr je:

RVÁČ

PADOUCH

TAKTIK

jaký je mezi nimi rozdíl? Rváč má hodně života a způsobuje málo škody, naopak Taktik má málo života ale způsobuje velké škody a nakonec je tu Padouch, ten je něco mezi, má život i škodu vyváženou.

Co dopuručuji já? Rozhodně taktika, a rozhodně ne rváče, nevím proč to tak je ale padouch většinou má (třeba při levelu 60 dám příklad) škodu 40000 a životů 300000, naopak rváč má při tomto levelu škodu 25000 a životů 350000. Vím to z vlastní zkušenosti, tak co se vám vyplatí víc?

Co expit?

Ve hře si nejen pomocí nových předmětů můžete vylepšovat statistiky, ale i za peníze získané ve hře, za taktika expěte hlavně inteligenci, protože ta pomáhá k tomu aby jste měli větší škodu, za padoucha expěte hlavně osud a výdrž a za rváče hlavně sílu a výdrž.

Co je výdrž a k čemu slouží?

Je to snadné, čim větší výdrž, tím větší životy, ale nenechte se zmást! Třeba když má taktik výdrž 600 tak má žívotů 65000 (cca) ale když má padouch výdrž 600, tak má životů hned něco kolem 180000 :)

Hlavní věci co by jste si měli expit a vylepšovat (u každé classy) jsou: VÝDRŽ a ŠTĚSTÍ (+ pro taktika Int., pro rváče Síla. a pro Padoucha Osud = škodu)

Štěstí:

Štěstí vám slouží k tomu aby jste dávali criticaly, pokud máte velké štěstí tak máte samozřejmě větší šanci dát critical, třeba normálně dáváte škodu 20000 stejnému levelu jako jste vy třeba v 50lvlu, ale pokud mu dáte critical tak to může být klidně 75000. Štěstí může být maximálně 50%

Jako např. taktik si samozřejmě expěte i osud a sílu, proč? To vám vysvětlím, když jako taktik útočíte na rváče nebo padoucha, tak vám to slouží jako obrana proti nim, čím větší to máte, tím menší škodu vám dělají.

Další věc co zde máme je obrana, je značená štítem.

K čemu slouží? Obranu ma každá classa, pokud jdete proti stejnému levelu tak se vám obrana hodí, např pokud jste rváč a máte obranu 50% tak vám poté nebudou dávat ostatní hráči jejich obvyklé rány ale třeba jen poloviční.

Každá classa má svou maximální obranu, jak to je?

Taktik - maximální obrana 10%

Padouch - maximální obrana 25%

Rváč - maximální obrana 50%

Ted přeskočíme opět k úkolům, úkoli jsou různé, můžete přijat kratší úkol za který dostanete méně XP nebo delší úkol za kterej dostanete více XP.

Na konci úkolů přijde záveřečná bitva proti protivníkovy.

Úkol také můžete předčasně ukončit za 1 zlato a tudíž úkol hned skončí (dodělá se.)

Dále jsou tu boostery, k čemu slouží?

Ty vám pomůžou při úkolech, od levelu 20 nebo nějak podobně už máte úkoly (ty nejdelší) které vám zaberou bez boosteru 20 minut. Tak a k čemu jsou.

1 booster, kolo - tento booster vám sníží čekání na dokončení úkolu o 10%, tudíž místo 20 minut, vám to bude trvat jen 18 minut.

2 booster, taxi - tento booster vám sníží čekání na dokončení úkolu o 20%, tudíž místo 20 minut, vám to bude trvat jen 16 minut.

3 booster, limuzína - tento booster vám sníží čekání na dokončení úkolu o 30%, tudíž místo 20 minut, vám to bude trvat jen 14 minut.

4 a poslední booster - soukromé letadlo - tento booster vám sníží čekání na dokončení úkolu o 50%, tudíž místo 20 minut, vám to bude trvat jen 10 minut.

ovšem za tyto boostery se platí, u prvních dvou jen za pár peněz, u limuzíny platíte jedno zlato, u soukromého letadla hned 25 zlat. Já sám doporučuji limuzínu.

Booster vám vydrží na 14 dní, pak si ho musíte obnovit.

Pří úkolech máte také energii, ta se vám při úkolech odstranuje, k tomu také pomáhají boostery, třeba místo -20 energie vám to ubere jen -10 energie (pokud máte soukromé letadlo), na jednou můžete mít maximálně 100 energie.

Každých 10-15 minut vám přibyde jedna energie.

Také si můžete u baru dát drink který vám doplní 20 energie, za den si můžete dát max. 10 drinků, jeden drink stojí jedno zlato nebo ho dostanete po úspěšné rodiné válce.

Práce: také můžete pracovat, k čemu to slouží? Třeba přes noc si dáte práci a vyděláváte peníze, práce se automaticky po 10 hodinách ukončí.

Zbývá dopsat:

-rodina

-automat

-žebříček

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu