NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Zdravím lidičky,jsem amatér Xboxu 360,před chvilkou jsem zapl Xbox a vypsalo mi to nějakou hlášlu s Xbox Live,najednou jsem v menu neměl vůbec žádný markedplace apod,myslel jsem že mám ban,po vypnutí a zapnutí Xboxu už jsem tam zase markedplace měl,pak jsem si projel seriová čísla v programu XVal,hodilo mi to hlášku Failed AP25 Challenge,v popisu je psáno toto:Xbox je zabanovaný po spuštění AP25 hry bez CFW LT+,měl bych být v cajku v LT 1.9 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Právě že už v cajku nejsi a při banové vlně je to jasný ban . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Právě že už v cajku nejsi a při banové vlně je to jasný ban . Je nějaká možnost odbanování?Dělá to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Odbany nejsou mozny a nikdy nebyly :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 A unban je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 no očividně jsi tam spouštěl nějakou nepatchnutou hru s AP2.5 když jsi měl starší firmware. Ban ještě nemáš, ale máš flag. Flag jde zrušit, ale bohužel díky tomu, že už jsi byl online, tak o tom je záznam už i u Microsoftu a jakmile přijde banovací vlna, tak ho máš. Ban zrušit nijak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 no očividně jsi tam spouštěl nějakou nepatchnutou hru s AP2.5 když jsi měl starší firmware. Ban ještě nemáš, ale máš flag. Flag jde zrušit, ale bohužel díky tomu, že už jsi byl online, tak o tom je záznam už i u Microsoftu a jakmile přijde banovací vlna, tak ho máš.Ban zrušit nijak nejde. Já xbox kupoval před týdnem bez flashe,hrál jsem pouze originál Saw 2,včera jsem byl u týpka co mi dělal flash,od té doby jsem hrál jen Black Ops a Mortal Kombat,update i Dashboard mám nejnovější,jinak by ten flash prý nešel aplikovat. Jinak online jsem pořád,updaty také spouštím,kvůli tomu asi ten flag... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 A byl to originální xbox, nebo z druhé ruky? Při hraní Black Ops teda žádnej prolém, jo? Prostě jsi vypálil a hned to jelo? Divím se teda, že ti tam hodil LT+ 1.9 když už je chvíli dostupný LT+ 1.91. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Xbox byl z druhé ruky,neflashnutý (asi) jelikož jsem k němu dostal i pár originálek,Black Ops jel v pohodě,musel jsem ho ale projet v ABGX,LT mám asi 1.91,říkal že mi tam dá nejnovější co zatím je,já nevím jak to poznám kterej mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nijak se to bez připojení mechaniky na PC nepozná . Když ti ale dělal flash před týdnem a říkal že tam dal nejnovější , tak máš LT+1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Ok no,já na live stejně nehraju,ani dema či nějaký přídavky ke hrám nestahuju,takže mě ban nějak neomezí.Teda pokud to nezablokuje i offline hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Offline můžeš hrát pořád, i s banem. Já vidím dvě možnosti, buď měl původní majitel flash, při kterém získal flag, a když xbox prodával, tak tam vrátil OFW. Nebo za to může flasher. Pokud flashnul na LT+ 1.91, mohl potom vyzkoušet Black Ops, ale ten byl třeba na jiný dashboard a díky tomu, že 1.91 nemá pojistku na špatný AP 2.5, tak se to flaglo... Ale tyhle teorie jsou už asi vedlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 To je fuk,díky všem za vysvětlení :),mě stačí že se dá hrát offline,až bude nový flash a bude třeba požadovat novější dashboard nebo jak se to jmenuje,tak se to dá nahrát i přes flashku že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 To je fuk,díky všem za vysvětlení :),mě stačí že se dá hrát offline,až bude nový flash a bude třeba požadovat novější dashboard nebo jak se to jmenuje,tak se to dá nahrát i přes flashku že? Ano a je to lepší než z DVD nebo z live . Alespoň popřemýšlíš , co to udělá a ne bezmyšlenkovitě odsouhlasit update , jako to udělala spousta lidí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ano a je to lepší než z DVD nebo z live . Alespoň popřemýšlíš , co to udělá a ne bezmyšlenkovitě odsouhlasit update , jako to udělala spousta lidí . Díky!...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ahoj chlapci chtěl jsem se zeptat, mám 1.91 FW, mám poslední dash a chci se připojit na live, nemám flag, myslíte že dostanu ban nebo ne? díky moc za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ahoj chlapci chtěl jsem se zeptat, mám 1.91 FW, mám poslední dash a chci se připojit na live, nemám flag, myslíte že dostanu ban nebo ne? díky moc za odpověd. Hlavně se zeptej vícekrát - to bude jistější , že ti někdo ihned odpoví na tak deb.lní otázku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Proč ♥♥♥♥♥ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Chtěl jsem vědět jestli tu jsou lidi, kteří hrajou na live s tímhle FW. Tak mi neříkej že jsem deb.lní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 toro buz.no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 toro buz.no Když je to rozumná otázka , tak odpovídám a poradím - to můžeš vidět na počtu mých příspěvků . Ale nemám rád líné lidi a proto že je zde na to nesčíslněkrát odpovězeno . Ono je ale jednodušší se dvakrát zeptat a zaplavit forum otázkama , než si občas pročítat forum , že ano . Stejně ti nikdo nemůže na to odpovědět. Možná kdyby jsi zavolal na MS podporu , tak by ti jistější odpověď dali . Potom se nediv , když ti někdo napíše , že máš takovou nesmyslnou otázku .A mohl by jsi se naučit používat funkci UPRAVIT PŘÍSPĚVEK ,když už chceš psát dodatek . A podle toho jak jsi se vyjádřil , tak jseš navíc i primitiv . Jinak - podle toho jak jsi mne nazval si lidi neudělají představu o mně , ale o tvé inteligenci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Ano děkuji, a velice se ti omlouvám. Můžeš mě tedy na něco dát odkaz. Děkuji a ještě jednou se omlouvám jsem tady nový. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Opravdu jsem to nemyslel tak špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jak zajímavé flag už mámj celkem dlouho, banová vlna už taky byla a ban stále nemám tak podle čeho banujou fakt nevim... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.