Madres Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Ahojte mám otázku, je možné fixnúť Ak2i na DSi s update na 1.4E, poprípade našiel by sa niekto v BA, kto by mi tam šupol najvyšší fix (by sem sa stretli niekde v kaviarni, podľa návodu to vyzerá ako rýchlovka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 jak s tym prides do NMnV tak neni problem ;) do BA sice chodim ale nastroje si tam so sebou neberavam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madres Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 fuha, do NMnV no nwm, a koľko by to vychádzalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ako co? robota ci cesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madres Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Robota, cestu este neriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tak ked dojdes priamo sem tak nic...sak to je robota na minutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madres Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Ok tak potom super tak sa teda este dohodnut kedy a nasmerovat ma kde po NMnV moc nepoznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 no ja byvam este 10km za nm...to by sme sa este dohodli ci dojdem tam alebo ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madres Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Takto, tento tyzden nebudem moc, ale nabuduci by sme sa stretli niekde v centre alebo pri autobuske, ci vlakovej v nejakej kaviarni, bo moc to tam nepoznam, takze aby to bolo najblizie, dikes za zaujem. Madres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tento tyzden mam ja poobednu takze to tiez urcite nie ale potom by sa dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Madres
Ahojte mám otázku, je možné fixnúť Ak2i na DSi s update na 1.4E, poprípade našiel by sa niekto v BA, kto by mi tam šupol najvyšší fix (by sem sa stretli niekde v kaviarni, podľa návodu to vyzerá ako rýchlovka).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.