VINC Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Zdravim. Chtěl bych tady začít diskuzy o naší nový stránce. Jestli se Vám to zdá jako dobrej nápad, co se vám na tom nelíbí atd atd. Pokud možno říkejte jenom pozitiva jestli nějaký máte protože kritiku si těžce beru a pak špatně spim :) Uživatelé fóra mají první měsíc zdarma takž pokud máte nějaký hry a přejete si je vyměnit byl bych rád kdyby ste je tam na zkoušku daly. Pak jenom napište svůj nick ať Vám ten první měsíc aktivujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Super nápad :D hlavně se mi líbí dobře udelanej web,napad ten system atd! A co vim tak mate i reklamy na ulicich(Prahy?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Super nápad :D hlavně se mi líbí dobře udelanej web,napad ten system atd! A co vim tak mate i reklamy na ulicich(Prahy?) O reklamě na ulici nic nevim :) jedině že by nějakej splašenej fanoušek sám od sebe lepil plakáty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 co znamenají ty čísla u her (pravý dolní roh)? většinou tam je 1 a nebo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 co znamenají ty čísla u her (pravý dolní roh)? většinou tam je 1 a nebo 2 Kolik bodů ta hra stojí. Tolik bodů potřebuješ k získání oné hry. A body získáš tím že nabídněš své hry a někdo si je od tebe vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Kolik bodů ta hra stojí. Tolik bodů potřebuješ k získání oné hry. A body získáš tím že nabídněš své hry a někdo si je od tebe vezme. jsem to tušil, ale nebyl jsem si jist, díky za vysvětlení a ještě jestli se mohu optat, nerad někam dávám svoji adresu a celkově osobní údaje, jak je to s tou registrací? nemůže toho někdo zneužít (osobních údajů) ? jinak stránky vypadají pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jsem to tušil, ale nebyl jsem si jist, díky za vysvětlení a ještě jestli se mohu optat, nerad někam dávám svoji adresu a celkově osobní údaje, jak je to s tou registrací? nemůže toho někdo zneužít (osobních údajů) ? jinak stránky vypadají pěkně. Tvé osobní ůdaje jsou zveřejněny jen v případě že od někoho swapneš nebo koupíš hru. Tvá adresa je mu odeslána na email aby věděl kam hru poslat. Jinak jsou s námi v bezpečí neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.