Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GameSwap - měňte své videohry

VINC

Recommended Posts

Zdravim. Chtěl bych tady začít diskuzy o naší nový stránce. Jestli se Vám to zdá jako dobrej nápad, co se vám na tom nelíbí atd atd. Pokud možno říkejte jenom pozitiva jestli nějaký máte protože kritiku si těžce beru a pak špatně spim :)

Uživatelé fóra mají první měsíc zdarma takž pokud máte nějaký hry a přejete si je vyměnit byl bych rád kdyby ste je tam na zkoušku daly. Pak jenom napište svůj nick ať Vám ten první měsíc aktivujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Kolik bodů ta hra stojí. Tolik bodů potřebuješ k získání oné hry. A body získáš tím že nabídněš své hry a někdo si je od tebe vezme.

jsem to tušil, ale nebyl jsem si jist, díky za vysvětlení a ještě jestli se mohu optat, nerad někam dávám svoji adresu a celkově osobní údaje, jak je to s tou registrací? nemůže toho někdo zneužít (osobních údajů) ? jinak stránky vypadají pěkně.

Odkaz ke komentáři

jsem to tušil, ale nebyl jsem si jist, díky za vysvětlení a ještě jestli se mohu optat, nerad někam dávám svoji adresu a celkově osobní údaje, jak je to s tou registrací? nemůže toho někdo zneužít (osobních údajů) ? jinak stránky vypadají pěkně.

Tvé osobní ůdaje jsou zveřejněny jen v případě že od někoho swapneš nebo koupíš hru. Tvá adresa je mu odeslána na email aby věděl kam hru poslat. Jinak jsou s námi v bezpečí neboj

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu