onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Chci se zeptat jestli jste to uz nekdo stahl a jak to vypada,koukal jsem na srovnavaci videa a nevypada to zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 tak jsem si to stahl a je to fajn,grafika ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 vypada to dobře...ale to je za body že? to neni krabicovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 jj za 299 nebo za pointy,ale myslim si ze to stoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 dnes se to objevilo na torrentech jako "krabicovka" Resident.Evil4.HD.PAL.XBOX360-P2P, už to sosám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Hoď mi sem prosim ten torrent,nemůžu ho zabůh najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 fakt?..nepovídej...to by nebylo marné..čeknul už někdo funkčnost? tak už to nějakej chuj nabonzoval...už to tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 stáhnul vypálil a píše mi to chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronika1468624124 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 musíš to nainstalovat na disk a jede vše O.K.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 hodte jsem nekdo odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mrkni na console-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jakej musi bejt das mam flash 1,6 takze bez aktualizace jsem v hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 To nespustíš, přišel bys o flash.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nezkoušel jste někdo jestli jde i Code Veronica, která už je taky ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nezkoušel jste někdo jestli jde i Code Veronica, která už je taky ke stažení? tu ani zkouset nebudu,...neveřim že to bude vypadat k světu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ja už to mam sosle, ovšem nemam aktualni flash...čekam na 2.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tu ani zkouset nebudu,...neveřim že to bude vypadat k světuNevypadá to zase tak zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nevypadá to zase tak zle Fixní kamera - úžasný...tak to se těšim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Přidal jsem tedy na TorrentLeech.info Resident Evil code Veronica X GOD XBOX360-MoNGoLS ale je to jen pro JTAG .. pokud by se našla krabicovka jako jsem tam přidal Residenta čtyřku byl bych moc vděčný za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Nápodobně,Code Veronica jeden z nej dílů sérky.Do pár týdnů bude venku LT+ 2.0,takže Code Veronica X stažena a připravena :),stejně jako Driver SF nebo GOW 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 do pár "týdnů" užasna kombinace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Zkoušel už někdo tu verzi Resident.Evil4.HD.PAL.XBOX360-P2P? Projížděl jsem ji programem abgx360, ale tahle hra není vůbec v databázi. Radši ještě s vypalováním počkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 odkud ste to stahli? na torrentech to neni,docela rad bych si zahral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Dnes jsem to stáhl a je to výtečné (= myslím že je to lepší než Resident Evil 5 stoji to za to jen za 3 kilča... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Já to stáhl z wupload.com,vypálit,pak je nutné hru nainstalovat na HDD!jinak cd bude házet chybu,no a pak hrajte,je to fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.