henrybrno Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Ahoj, koupil jsem si xbox 360 slim, kde je ještě půl roku zaplacený gold účet. Přetáhl jsem si na slimko svůj účet ze starého xboxu. Pude převést tento gold na můj starý účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novys106 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 to je na profilu a né na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Přesně jak říká novys... gold patří k účtu čili z konzole na konzoli ano ale z účtu na účet ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
henrybrno
Ahoj,
koupil jsem si xbox 360 slim, kde je ještě půl roku zaplacený gold účet. Přetáhl jsem si na slimko svůj účet ze starého xboxu. Pude převést tento gold na můj starý účet?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.