Michjas Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Cus, updatoval jsem si xbox na nejnovější verzi. A ptám se jestli muzu udělat update na hru BOdycount jedná se asi o dashboard. Kdyz updatnu smaze se mi flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Nechápu... Píšeš že si udělal update na nejnovější verzi a ptáš se na update z hry Bodycount... JEstli si udělal nejnovější tak hra by se měla spusti, ale jestli ne, tak musíš mít flash Lt + v1.91 jinak jestli uděláš update, přijdeš o flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 kde to zjistim jakej mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 :DDD aha....upadatuje na ''nejvyšší'' pak se zjistí že nemá nejnovější dash(nebo jen patch BC) a teď neví jaký má flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 ten dashboard nešel updatovat... předtím. Pak jsem to dal flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Kdo ti to flashoval ? Jestli na LT+1.91 , tak měl zároveň automaticky i udělat update DB na 13599 . Jestli neudělal , tak je to prase a ne flasher . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michjas
Cus, updatoval jsem si xbox na nejnovější verzi. A ptám se jestli muzu udělat update na hru BOdycount jedná se asi o dashboard. Kdyz updatnu smaze se mi flash?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.