Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LiteOn DG-16D2S 74850C jak na flash?

GonyCZ

Otázka

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mám přeflešovat tenhle disk LiteOn DG-16D2S 74850C a co k tomu potřebuju musí se něco kupovat nebo to jde i bez toho? Měl jsem ho už flashnutý ale stáhl jsem si NHL 2012 a spustil jsem aktualizaci :( a teď nemám flashnutý xbox. Předem děkuji za vaše odpověďi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mám přeflešovat tenhle disk LiteOn DG-16D2S 74850C a co k tomu potřebuju musí se něco kupovat nebo to jde i bez toho? Měl jsem ho už flashnutý ale stáhl jsem si NHL 2012 a spustil jsem aktualizaci :( a teď nemám flashnutý xbox. Předem děkuji za vaše odpověďi

Nepouštěj se do toho sám - nemáš na to potřebné vybavení a tak to raději nech udělat od zkušeného flashera .

Odkaz ke komentáři

• 0

potřebuješ v první řadě extrahovat klíč, k tomu ti stačí podomácky vyrobený extraktor a patřičné znalosti, nevyznáš-li se v tom, raději neriskuj a nech si to udělat.

Odkaz ke komentáři

• 0
To jsem čekal že mi řeknete ja nechci cpat pořád peníze do flashera abych co pl roku dal za flash 1000 kč to bych se to radši naučil.Taky jste se to museli naučit :)

A kdo si myslíš , že tě to bude učit ? Potřebné vybavení by jsi si stejně musel napřed koupit a není nejlevnější . Já osobně si také nechávám flashovat od Linuxíka a těch 400 Kč mne nezabije . Na druhé straně mám jistotu odborné práce bez rizika .

Odkaz ke komentáři

• 0

čus, nebudu zakládat nový téma tak se voptám tady... Kámoš si koupil X360 slim s mechanikou Liteon 0225 a nechal si u ní vyměnit desku a flashnout, teď má vyjít LT2.0 tak to chcem flashnout, je k tomu potřeba něco speciálního? Sám si flashuju přes sata kabel Benq, tak mě zajímá jestli to je hodně rozdílný... co sem koukal na videa tak maníci maj nějakej usb/sata převodník či co a přes to to flashujou, nešlo by to po staru jen přes sata kabel na desku? díky

Odkaz ke komentáři

• 0
To jsem čekal že mi řeknete ja nechci cpat pořád peníze do flashera abych co pl roku dal za flash 1000 kč to bych se to radši naučil.Taky jste se to museli naučit :)

Samozřejmě, každý flasher se to nějak musel naučit... Začni tím, že si přečteš tu dokumentaci k JF a když si nakoupíš originální TX výbavu, můžeš se řídit i jejich návody a celý postup je nejjednodušší, ale také nejdražší.

V této sekci je i udělaný návod jak vyčíst DVD key http://console-forum.net/tema/129196-vyrobenie-probe-a-vycitani-dvdkey-liteon-16d2s

Odkaz ke komentáři

• 0
čus, nebudu zakládat nový téma tak se voptám tady... Kámoš si koupil X360 slim s mechanikou Liteon 0225 a nechal si u ní vyměnit desku a flashnout, teď má vyjít LT2.0 tak to chcem flashnout, je k tomu potřeba něco speciálního? Sám si flashuju přes sata kabel Benq, tak mě zajímá jestli to je hodně rozdílný... co sem koukal na videa tak maníci maj nějakej usb/sata převodník či co a přes to to flashujou, nešlo by to po staru jen přes sata kabel na desku? díky

musíš vědět přesně jak na to, unlocknout čip, zapsat data a poté zase locknout, je to celkem dost věcí a lehce uděláš chybu a může tě to stát celýho slima (byl jsem svědkem mnoha těchto pokusů, kdy se "najednou" z ničeho "nic" "něco" pokazilo :lol: ) proto zvaž jestli se ti, nebo kámošovi, nevyplatí nechat provést reflash třeba u toho, co ti měnil desku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu