VINC Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Vcera mě Sony docela dostalo. Mladá místo žehličky vytáhla ze zásuvky PS3 když sem killstreakoval v Blackops a když sem se uklidnil :), a zase to strcil do zasuvky, tak nesvitil. Rozdejchal sem infarkt a zkusil to znovu ale nic. Už sem počítal s tim že se něco pos..., šel sem se zeptat strejdy googla a našel sem zmínku o tom že PS3 má zabudovanou ochranu proti přebití nebo nevim jak to mam nazvat. Prostě když Vám vypnou proud a pak ho zase zapnou, ten náraz při zapínání může zničit elektroniku. Proto PS3 při tomhle tvrdym vypnutí se blokne, musíte vytáhnout kabely, nechat ho chvíli ležet a za 15 minut zase zapojit a měl by fachat. Vy ste to pravděbodobně všichni věděli protože tady každej ví všechno, jenom sem se s váma chtěl podělit a možná někomu i zachránit vztah :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Já to nevěděl, dík za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ano vsichni vedi vsechno ale tohle mi nejak ušlo :lol: Díks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 jojo to sem nevedel hele .. diky za info :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 :) tohle by mělo bejt někde napsáno velkym písmem přez celý PS3 protože já už s nim chtěl hodit o zeď :) Jinak mam slima, tem starsim se prej prepne ten vypinac vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 no nerekl bych ze je to prace SONY.... dela to zdroj i v PC... proste se musi vybit elity a potom to zase normlane nabehne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 no nerekl bych ze je to prace SONY.... dela to zdroj i v PC... proste se musi vybit elity a potom to zase normlane nabehne... nevim jak to maj s patentama :) já sem jenom rád že nemusim řešit opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Nema to nic spolecneho s patentama, je to funkce zdroju, ktery obsahujou elity, ale to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 dneska se patentuje i zavirani okna krizkem nebo smajlici, urcite to nekdo vymyslel a ma na to patent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.