zelwak Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zdravim, mam problem vypalil jsem si nhl 2012 a xbox po me chtel update tak jsem mu to povolil jenze mi to hazi chybu pls nevite nekdo co s tim? nenacte se mi ani dashboard hned to jde do toho updatu a hazi chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zdravim, mam problem vypalil jsem si nhl 2012 a xbox po me chtel update tak jsem mu to povolil jenze mi to hazi chybu pls nevite nekdo co s tim? nenacte se mi ani dashboard hned to jde do toho updatu a hazi chybu. Hledej tady na fóru, je to tu několikrát. Ve zkratce: Přijdes o flash, takže opět k flasherovi. Více si najdi na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 takže rada jednoducha znovu flashnout dikes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 takže rada jednoducha znovu flashnout dikes :) Přesně tak, ale radši si o tom přečti, chce to i update dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 no ja to delat nebudu jen me to nasralo protoze jsem se na to nhl tesil no aspon budu moct parit i dalsi nove hry :D co se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 no ja to delat nebudu jen me to nasralo protoze jsem se na to nhl tesil no aspon budu moct parit i dalsi nove hry :D co se da delat Teď akorát můžeš udělat update, nejlépe z USB disku, ať můžes hrát aspoň originál hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Teď akorát můžeš udělat update, nejlépe z USB disku, ať můžes hrát aspoň originál hry. nj ale to musim nekde stahnout nwm kde asi to tu bude na forku ale pod cim to hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zde je oficiální návod na update dashboardu, je tam i jak to udělat přes flash disk http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zde je oficiální návod na update dashboardu, je tam i jak to udělat přes flash disk http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates Tento návod na update rovnou na 13599 mu nepomůže . On má nedokončené update na 13146 a rovnou na 13599 to nejde .Musí napřed dokončit update na 13146 : Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zelwak
Zdravim, mam problem vypalil jsem si nhl 2012 a xbox po me chtel update tak jsem mu to povolil jenze mi to hazi chybu pls nevite nekdo co s tim? nenacte se mi ani dashboard hned to jde do toho updatu a hazi chybu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.