Koprovapolifka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zdravím předevčírem sem hrál fable dvě,vypnul a vzal sem ho přeflashonout na novej FW.jenže kamarád řekl že nejde,svítí mi jedna červená dioda,a objeví se mi error 65 a nejde otevřít dvd romka,zoufale prosím o radu a díky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zdravím předevčírem sem hrál fable dvě,vypnul a vzal sem ho přeflashonout na novej FW.jenže kamarád řekl že nejde,svítí mi jedna červená dioda,a objeví se mi error 65 a nejde otevřít dvd romka,zoufale prosím o radu a díky =) Kdyby jsi si to nechal udělat od zkušeného flashera a ne amatéra , tak by se ti to nestalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 takže je to špatně flashnutý??když se přeflashne pujde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.