m0406 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Před necelím měsícem jsem dostal ban na konzoli takže mi skončilo i hraní přes live.Dneska jsem zapnul xko a opět jsem na live jak je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Před necelím měsícem jsem dostal ban na konzoli takže mi skončilo i hraní přes live.Dneska jsem zapnul xko a opět jsem na live jak je to možné? Nečteš forum a rovnou se jen zeptáš ? Tady to máš vysvětlené : http://console-forum.net/tema/129900-chyba-ms-okolo-banu-zkontrolujte-zabanovane-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ludia zazrak, zazrak...a odisiel do ustavu pre dusevne chorych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ludia zazrak, zazrak...a odisiel do ustavu pre dusevne chorych :D mám rád lidi jako jsi ty.škoda že nemůžu psát vulgárně ale přece nubudu urážet lidi co jsou mentálně postižení jako trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 mám rád chytráky co ze sebe dělají boha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 trezzor můžu se zeptat kolik ti je let.Tipoval bych ti tak 8 podle tvých odpovědí.iq max 85. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 trezzor je jeden z nejlepších lidí tady..poradí,pomůže...a jeho příspěvek byl trefný(a vtipný :D) Já jsem si toho všiml jako první a nejdřív jsem koukl do fóra jestli to tu už není,pak do chatu, a po chvilce diskuze jsem založil topic s odkazem na zprávu. Ty jsi celý paf(''pafnutí'' chápu ale klid) nalítl na fórum a založil topic a napsal něco co sis mohl na googlu najít během deseti sekund a to nemluvím o tom že v tu chvíli byl můj topic ''nahoře'' a byl hned vidět u ''otázky a odpovědi''. a ty ''chytráku'' chtělo by se to vyhnout doubl...oh triple postům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 koukam forum se nam ubec nemeni zase hadky kvuly blbostem nechci se dotoho tady srat ale kdyz si neco neumi najit nekdo sam tak at se pak nedivi takovych komentu .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 To je klasická reakce alá Steven Segal... nejdřív střílí a pak se ptá :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady jsou dva druhy lidí.Chytráci kteří hned musí reagovat na vše hloupími komentáři.A pak jsou lidé kteří když něco zahlédnou tak poradí nebo to ignorujou.Já vím že trezzor je dost dobrej a fakt hodně poradí akorát by nemusel byt tak namyšlený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady jsou dva druhy lidí.Chytráci kteří hned musí reagovat na vše hloupími komentáři.A pak jsou lidé kteří když něco zahlédnou tak poradí nebo to ignorujou.Já vím že trezzor je dost dobrej a fakt hodně poradí akorát by nemusel byt tak namyšlený. Namyšlený vůbec není , ale také nemá rád lidi , kteří jsou líní pročítat forum jako i já . Ono je jednodušší se rovnou zeptat , než trochu přemýšlet , že ano ? Mentálně postižený jsi spíše ty , když se tak o druhých vyjadřuješ - to je vidět i z pravopisu .Také se nauč používat funkci UPRAVIT PŘÍSPĚVEK a ne psát třikrát za sebou do příspěvku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady jsou dva druhy lidí.Chytráci kteří hned musí reagovat na vše hloupími komentáři.A pak jsou lidé kteří když něco zahlédnou tak poradí nebo to ignorujou.Já vím že trezzor je dost dobrej a fakt hodně poradí akorát by nemusel byt tak namyšlený. chybí nám tady tvé "děkuji" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady jsou dva druhy lidí.Chytráci kteří hned musí reagovat na vše hloupími komentáři.A pak jsou lidé kteří když něco zahlédnou tak poradí nebo to ignorujou.Já vím že trezzor je dost dobrej a fakt hodně poradí akorát by nemusel byt tak namyšlený. Hlavně jsou tady lidi, kteří neumí hledat, zbytečně zakládají nová témata, houby vědí a nehodlají uznat chybu... nepoznáváš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 nejlepsi je stejnak jak nekdo je blbej zaklada tady topici a pak se veme pulka fora a jde mu vynadat :D proste srandovni to cist... lidem jako on bych ani neodpovidal a nechal cekat je na odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady jsou dva druhy lidí.Chytráci kteří hned musí reagovat na vše hloupími komentáři.A pak jsou lidé kteří když něco zahlédnou tak poradí nebo to ignorujou.Já vím že trezzor je dost dobrej a fakt hodně poradí akorát by nemusel byt tak namyšlený. Nie som namysleny, mam uz dost rokov za sebou, tak sa nehnevaj, ze ma obcas pobavia niektore topiky...Musel som tam vyssie reagovat, nevydrzal som a ine ma v tu chvilu nenapadlo napisat. A nakoniec to bolo vseobecne, nie priamo iba pre teba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 toto forum nikdo z vás nevlastní takže každému z Vás může být úplně jedno co se tu zakládá buď odpovím normálně a nebo vůbec nereáguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Fórum nevlastníš ani ty. A jako každý uživatel by jsi měl dodržovat určitá pravidla. A mezi nimi je jedno, které pamatuje na duplicitní témata. Pred vytvorením nového topicu sa presvedčte, či už nie je podobný vytvorený. Vyvarujete sa takto zbytočným napomenutiam zo strany Administrátorov alebo Moderátorov. Ať se ti to líbí, nebo ne, trocha čtení před založením tématu by vážně neškodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.