dessperadoss Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Čau,nenašel sem tady kdy má vyjít fifa12 na psp (pravděpodobně sem slepej) tak jestli někdo neví kdy to má vyjít a jestli tam pujde hrat on-line jak ve fifě10,protože v 11 nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Fifa 12 by měla vyjít ( alespoň na pc to tak je :) ) 30. září ---> zde je popis hry na stránce s předprodejem fify na psp [h=3]POPIS HRY[/h]Fifa 12 je nová hra od EA Sports a je ještě lepší než předešlé díly. Už Vás nebudou otravovat dlouhé loadovací obrazovky. Nebudete se setkávat s nechápavou UI, která nereaguje na vzdáleného hráče na hřišti. Setkáte se s větším projevem emocí hráčů, prostě vše co fanda fotbalového žánru potřebuje je právě zde!! Největší novinkou letošního ročníku se má stát tzv. Impact Engine, který permanentně monitoruje kontakty mezi fotbalisty na trávníku. Těch má být méně než ve FIFA 11, ale když už ke střetu dojde, zjistíte, kam hráč dostal nakopáno, zda např. do kolene nebo kyčle díky novému definování částí těla. Ke zraněním hráčů má častěji docházet ke konci zápasů, kdy už budou více unaveni a mohou se klidně zranit i sami např. příliš velkým tlakem na míč. Pokud někdo obdrží šťouchanec, chytí se za tvář, a AI si takové údery bude pamatovat po zbytek zápasu. Již není třeba čekat, je nutností ji mít, vždyť kdo by nechtěl vidět opravdový fotbal, tak jak má správně být?! Fifa 2012 je tu!! Dej tu správnou ránu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 díky ;) tak doufejme že to toho 30 na psp vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jenže to co napsal braun123 to j popis fify na PC ne na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Lasicek ne to je všeobecnej popis fifi 12 ---> http://www.xzone.cz/nahledpsp.php3?idg=289 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 aha, tak to sorry. Ale i tak si nemyslím že i na psp bude mít fifa takový vychytávky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ja taky ne,podle me to bude na 85% stejný,jakorát se tam změní hudba a menu a sestavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jasný že to tak nebude podle mě to bude jako to psal dessperadoss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Fifa 12 už je dostupna ke stažení, zrovna stahuju, kdo chce odkaz, pm me. Nechci navodit reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jsou to jen odkazy, není tam žadna reklama! http://www.fileserve.com/file/PEN98c3/Fifa_12_PSP.part1.rar http://www.fileserve.com/file/VzHC3z5/Fifa_12_PSP.part2.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Hrál jsem to jen chvíli, a ty bychytávky bomba, ikdyž ja fotbal moc nemusím toto je good, máš tam na výběr ze 100 možností, nemusíš hrát za celý tým stačí jen za jednoho hrače. atd... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Skvělí,díky,stáhnuto jen doufám že mi to psp 2004 rozjede s firmwarem 5.50 GEN-D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Můžu poprosit o Reupload na nějaký jiný,nejlépe český Free ? Třeba Czshare nebo ulož.to,na tom Fileserve mi píše že musím už mít premium,že už je překonán maximální počet Free slotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 ja sem stahl part1,počkal pár minut a ted stahuju part2,podlě mě musíš jen chvili počakt ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Já jsem čekal ale pak to píše že je přesažen limit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 tak to nwm,jedině to třeba stáhnout z jinýho prohlížeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 C omáš ty? Já FireFox 3.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Já mám Operu.a tobě nejde stáhnout ani ten part1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ani jeden.......(10 Znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 to je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 FxR estli máš utorrent tak tady ale není odskoušeno.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Tak to si pěkně počkám než se to stáhne :D to už bude aji FIFA13 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 hm ted se to rozjelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 uz se tesim :D 30 min stahovani pres torrent maaakej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 já mam 32 :D ale nevim jestli to pujde s tim mím fimwerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.