VINC Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Dával sem to do sekce ostatní protože se to netýká jenom PS3, ale tam fakt nikdo nechodí. Je to zatim jenom napad tak na mě nekřičte. Shanim lidi co muzou nahravat kvalitni gameplay videa a nabizim (nevim ještě kolik :) ) za shlédnutí. Nebude to moc ale Youtube Vám za to stejně nic nedá a slibuju že to bude lepší než nic :). Kdyby byli nejaci zajemci muzem domluvit detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Gameplaye jen z nejnovejsich a jakoze hrani nebo skilleni? :D Tak me by to problem nedelalo ale chtelo by to presnejsi napad (nebo to sem pripsat jak presne to vidis ja bych si za to platil aspon psn hry x) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tak nejak vsechno. Uplne sem to nepromyslel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xferda Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 pokud by o to byl zájem můžu dělat vše potřebné k tomu mám ale aby byla nějaká sledovanost:)zkušenosti s recenzema mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.