pspatrik Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ahoj muzu se zeptat kde stahujete hry na psp samozdrejmne v iso dekuju jsem rad za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Já je stahuju na TADY Ale musíš mít program utorrent treba TADY Zálezí na tom kolik lidí to stahuje čím víc tím rychlejš se ti to stahne --- vetšinu her mam stáhlou do 30 minut ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Podivej se treba na ulozto tam najdes hromady her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin25 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 čus lidi poraď te mi prosím stahl sem si jackass the game udelal sem 1 epizodu ale nejde mi 2 epizoda jako že se tam vubec neoběví dik za odpivěď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin25 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 uložto.cz napis tam psp iso a jen vibírej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cipajjzz Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Zdarec, mel bych malej problem, mam flash na psp 3004 typu PRO-B9 vytvorenou slozku ISO na karte, ale stahnute hry se mi v psp neobjeví. Nevíte co s tim, jestli treba nejaky nastavení??? Dik moc Cipajzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Lukin25 mas spatne ripnutou verzy stahni si tuhle http://www.uloz.to/4373793/slv-jtheg-iso sam jsem to uploadoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Pro mě nejlepší czshare.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Cago, nevíte nekdo jestli je nejaka hra neco jako Euro truck simulator??? prostě nějaky kamiony :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.