sw0rdfish Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Chci se zeptat, jestli jsou speciální releasy pro FMCB nebo si můžu stáhnout cokoliv a pak to jenom nějak patchnout a jak je to s PAL a NSTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Jde stáhnout cokoliv a pak to opatchovat ESR patcherem (a pak to spouštět přes ESR, ten by měl bejt v FMCB už nainstalovanej). Problém je jenom s hrama na CD, ty se nedaj takhle opatchovat a spustit, sice jdou převést na DVD, ale je to pracný a nemusí to fungovat (já mam tak 50% úspěšnost). NTSC hry (pálený a opatchovaný, originálky to odmítne, ale to možná FMCB umí obejít, já žádnou takovou originálku nemam tak nevim) na PAL konzoli fungujou, problém může bejt jenom s televizí, pokud neumí obě normy tak NTSC hry budou černobílý a můžou bejt i nějaký jiný problémy s obrazem. Mě NTSC hry jdou, ale zdá se mi že PAL hry mají malinko lepší barvy a jemnější obraz (nejsou tak zubatý hrany a písmo). Doporučuju když jsou k dispozici obě verze tak stahovat radši PAL, je to jistější. A ty "speciální" releasy pro FMCB, což sou jenom předem opatchovaný iso obrazy těch her připravenejch k vypálení, se někde sehnat dají (i tady v sekci download), ale většinou se to uploaduje neopatchovaný, protože ty co mají chip nebo swap magic patch nepotřebujou (a snad by jim to s nim ani nenastartovalo) a ty ostatní si to můžou snadno opatchovat sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.