Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MSP z kradených kreditek.


sisiliska

Otázka

Ahoj lidi.

za 1. bych chtěl zmínit že. Vím že se to tu na foru řešilo hodně krát, ale vždy se došlo k jinému výsledku a nechcu otevírat x let,měsícu staré téma.

Takže... Tady na CF je spousta prodejcům s tzv. ,,Levnýma bodama"... Tak nějak předpokládám že to fake není ale je to z kradených kreditek nebo tak něco ale přesto bych zájem měl...

Jde o to že spousta lidí píše že i přes to že 6000mps za 700 (za tu cenu 2100 originál MSP) ke drahé a ceny se dost liší, pak že jsou týpci co kupujou v přepočtu za 300kč 6000 bodu. Tak mi prosím něco levného a odzkoušeného prodejce pošlete, protože kupovat na rock band music shopu písně za 160msp když 800msp je 400kš mi přijde dost ujeté, peněz moc nemám...

Pak druhá věcička týkající se banů s tímto způsobem platby. Někde tady na fůru jsem četl že MS začal dávat bany něco jako za:

,,Hranie DLC / arkádoviek / on-demand cez 2 ovládače.Hranie hier cez spôsob stiahnutého profilu, 2 ovládačov a pripojením na Xbox Live (tzv. “Non-Jtag”) je naozaj špinavý spôsob, ktorý funguje na všetkých konzolách. Osobne som k nemu mal vždy odpor, vonkoncom to nevyzeralo bezpečne a čítal som informáciu že aj takto konzoly môžu byť zabanované." (zdroj http://xbox360.rocknroll.sk)

Nevím přesně co to znamená... Znamená to tedy že pokud si přes účet který mi bude zaslán s body koupím DLC písničky do Rock band 3. Tak je budu moci hrát jen na tom profilu kde budou zakoupeny a na svém účtu kde mám 12m gold live si je na Xbox live s kamarády nezahraji nebo jak to je?

Předem mooc děkuji za odpovědi...

EDIT: vím že je to na 12hodin. s tím je také problém protože mám pomalí internet takže to stahuje pomalu. Jesště bych měl dotaz jestli to stačí naházet do donwload listu a až body utratím nebo zmizí jetli už to v download listu zůstane?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, to hraní DLC a arkádovek přes druhý ovladač je něco jiného. To se stahují hry z netu u kterých je upravenej profil aby ho mohlo používat najednou víc lidí. Tady dostaneš nový účet pouze pro sebe. Ale nikdo neví, jestli je to bezpečný. Někde jsem čet, že už se za to taky banuje a navíc přijdeš o ty nakoupený věci, ale jeto informace "jedna paní povídala". Mělo by stačit naházet to do download listu, ale to nemám to ověřený. Jinak na body se koukni sem http://www.dhgate.com/wholesale/xbox+points.html#search je to taková "čínská ebay" kde se prodávají i nelegální věci. Vyber si nějakého ověřeného prodejce (má hodně kladných hodnocení) a můžeš objednávat. Přijde Ti to na mail formou přihlašovacích údajů, takže si to musíš ohlídat aby jsi neprošvihl tu lhůtu pro vypršení bodů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu