Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox360 vs xbox360slim


Deyw

Recommended Posts

Ahoj..hledal sem vsude,ale nikde sem nenasel presnou odpoved tak se zeptam primo tady na hulvata.. :) rozhoduju se ze si poridim xbox..mam nabidku za dobrou cenu vsechno sou nove konzole..a rozhoduji se mezi x360elite a x360slim..je vtom nejakej vyraznejsi rozdil nez jen v case a kapacite na hdd ? ta elite verze by me vysla o cca 2tisice levnej nez slim..tak se ptam jestli se vyplati si priplatit nebo je to "skoro" to samy.. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš možnost koupit elite (ale pouze, pokud je to revize jasper, jinou nebrat, hrozí RRoD) nebo SLIM a rozdíl je v ceně skoro 2.000,- Kč, koupil bych jednoznačne elite. Rozdíl je pouze v redesignu, integrované wifi, optickému výstupu na zvuk a kinect ready portu, jinak nic. Dále slim nemůžeš upéct, ale to u revize jasper také nehrozí (u starších ano).

Obě konzole jsou naprosto stejně výkonné a nabízejí stejné možnosti, co se hraní her týče a dalších záležitostí. I na elitce xboxu ti půjde kinect, jen se připojuje do USB portu a vyžaduje napájení externě ze sítě.

Další podstatná věc je t,a že elite lze bez problémů flashnout, slim také, ale je nutný vždy hw zásah do konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kinect bych ani nepouzival...ja uz mel xko takovy to puvodni kdyz knemu vysli gears of war 1..mel sem ho asi 3-4roky pak byl RROD :) me jde spis o to ze bych si zase chtel zahrat neco s kamosem...me jde o to ze kdyz bych si koupil elite tak ktomu musim jeste porizovat hru,ovladac,kabely..kdyz koupim ten slim tak to je se vsim vsudy... a rozdil ceny je cca. 1500kc...to je moje dylema :-)) ale asi pujdu do slimka..nevim nevim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci to sem tahat, ale když už se tady tohle téma trochu rozjelo a abych nezakládal nový, kvůli jedné otázce. Nevíte, kde sehnat 2.5 disk, který se dá dat do xboxu? Do fatka. Četl jsem, že by to měl být Western Digital BEVS, ale BEVS serii nemůžu už nikde v ČR najít. Je jediná možnost objednání ze zahraničí, popřípadě z ebay?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu