Andress Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Chci se zeptat jestli se psp SLIM nabijí z USB i ve hře nebo jen když dam v menu USB conection. A jestli se to případně dá zprovoznit ve hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Puze když dáš USB connect a ve hře se nabíjet nedá......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Puze když dáš USB connect a ve hře se nabíjet nedá......... neda jo???tak to je dost blbi:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andress Odesláno Září 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Chtělo by to nějakej plugin kterej by to spravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 jo me se vybilo a nemel jsem nabiječku a pak sem si vzpomel na to usb nabijeni ale nemohl jsem psp zapnout aby se začalo nabjet a tak jsem přišel na to že je to usb nabijeni na nic melo by to byt tak že kdykoliv přpojite usb kabel tak se psp objevi v poči a začne se nabijet bezohledu na to jestli hrajete nemo čumite na film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Andress
Chci se zeptat jestli se psp SLIM nabijí z USB i ve hře nebo jen když dam v menu USB conection. A jestli se to případně dá zprovoznit ve hře.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts