Andress Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Odesláno Září 28, 2007 Chci se zeptat jestli se psp SLIM nabijí z USB i ve hře nebo jen když dam v menu USB conection. A jestli se to případně dá zprovoznit ve hře.
0 Rajce Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Odesláno Září 28, 2007 Puze když dáš USB connect a ve hře se nabíjet nedá.........
0 Kapr Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Odesláno Září 28, 2007 Puze když dáš USB connect a ve hře se nabíjet nedá......... neda jo???tak to je dost blbi:roll:
0 Andress Odesláno Září 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2007 Chtělo by to nějakej plugin kterej by to spravil
0 krystoff Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Odesláno Září 28, 2007 jo me se vybilo a nemel jsem nabiječku a pak sem si vzpomel na to usb nabijeni ale nemohl jsem psp zapnout aby se začalo nabjet a tak jsem přišel na to že je to usb nabijeni na nic melo by to byt tak že kdykoliv přpojite usb kabel tak se psp objevi v poči a začne se nabijet bezohledu na to jestli hrajete nemo čumite na film
Otázka
Andress
Chci se zeptat jestli se psp SLIM nabijí z USB i ve hře nebo jen když dam v menu USB conection. A jestli se to případně dá zprovoznit ve hře.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts